Tonifierea pielii

Produse: 108
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
COSRX
CommonLabs
Coxir
Derma Factory
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Eyenlip
FRANKLY
Frudia
It's Skin
Jay Jun
May Island
MEDI-PEEL
Missha
Nacific
PURITO
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos
Categorie
Misturi
Tonere pentru față
Paduri Заголовок страницы

Tonifierea pielii feței

Tonifiere facială, utilizată în etapele de dimineață și seară ale sistemului coreean de îngrijire a pielii. Etapa de curățare este urmată de tonifierea pielii. Nu trebuie să întârziați procedura de tonifiere, deoarece la doar trei secunde după curățare, pielea începe să piardă umezeala. În Coreea, există o teorie a „3 secunde” - în primele secunde, pielea pierde până la 50% umiditate, ceea ce declanșează procesul de îmbătrânire. Prin urmare, în timp ce porii sunt deschiși, este important să aplicați o cremă hidratantă. Este recomandabil să aplicați tonerul pe o față umedă. Funcția de hidratare și curățare suplimentară a pielii feței este, de asemenea, îndeplinită de misturi și paduri. Datorită compoziției lor naturale, acestea satură profund pielea cu vitamine și microelemente, ameliorează inflamația.

Pe site-ul nostru myskin.md puteți să vă familiarizați cu tonere, misturi și paduri ale diferitelor mărci coreene.

Pentru a vă menține pielea sănătoasă și tânără cât mai mult timp, includeți tonere în rutina de îngrijire a pielii. Vor restabili echilibrul pH-ului pielii după spălare.
Cele mai populare tonere pentru față din Asia: hidratante cu apă din ghețari, mucină de melc, extract de aloe, toner răcoritor cu extract de in din Noua Zeelandă, toner anti-îmbătrânire cu peptide.
Beauty - managerii myskin.md sunt întotdeauna pe paza tinereții și frumuseții tale.

Rămâi fermecător la orice vârstă!

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!