Tonifierea pielii feței

Tonifiere facială, utilizată în etapele de dimineață și seară ale sistemului coreean de îngrijire a pielii. Etapa de curățare este urmată de tonifierea pielii. Nu trebuie să întârziați procedura de tonifiere, deoarece la doar trei secunde după curățare, pielea începe să piardă umezeala. În Coreea, există o teorie a „3 secunde” - în primele secunde, pielea pierde până la 50% umiditate, ceea ce declanșează procesul de îmbătrânire. Prin urmare, în timp ce porii sunt deschiși, este important să aplicați o cremă hidratantă. Este recomandabil să aplicați tonerul pe o față umedă. Funcția de hidratare și curățare suplimentară a pielii feței este, de asemenea, îndeplinită de misturi și paduri. Datorită compoziției lor naturale, acestea satură profund pielea cu vitamine și microelemente, ameliorează inflamația.

Pe site-ul nostru myskin.md puteți să vă familiarizați cu tonere, misturi și paduri ale diferitelor mărci coreene.

Pentru a vă menține pielea sănătoasă și tânără cât mai mult timp, includeți tonere în rutina de îngrijire a pielii. Vor restabili echilibrul pH-ului pielii după spălare.
Cele mai populare tonere pentru față din Asia: hidratante cu apă din ghețari, mucină de melc, extract de aloe, toner răcoritor cu extract de in din Noua Zeelandă, toner anti-îmbătrânire cu peptide.
Beauty - managerii myskin.md sunt întotdeauna pe paza tinereții și frumuseții tale.

Rămâi fermecător la orice vârstă!

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!