Cuperoză

Produse: 50
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Рroduse cosmetice pentru piele cu cuperoza

Couperoza nu este o boală, ci un termen acceptat în cosmetologie, ceea ce înseamnă extinderea vaselor de sânge intradermice. Se manifestă sub formă de capilare subțiri roșii, de obicei în zona aripilor nasului și a obrajilor.
Să fim realiști. În natură, nu există remedii pentru rozacee, dar există remedii pentru cuperoză. Este posibil să reduceți numărul de vase dilatate, să le faceți mai palide, să preveniți apariția altora noi, să reduceți sensibilitatea pielii, să preveniți inițial apariția rozaceei pe față, dacă înțelegeți că există șansa de a moșteni acest lucru. „farmec” de la rudele mai în vârstă, se poate. Este permis și necesar. De altfel, în timp, vasele încep să-și schimbe culoarea în albastru închis și sunt mai multe. Ca rezultat, rozaceea poate provoca o sensibilitate crescută a pielii, deshidratare, iritare și exfoliere a țesuturilor.
Deci, factorii care provoacă dezvoltarea rozaceei: ereditari, luarea anumitor medicamente, radiațiile solare, în special arsuri solare intense, schimbări bruște de temperatură, proceduri cosmetice agresive, traumatisme ale țesuturilor moi ale feței, stres, alcool, fumat și chiar obezitate.

Componente care trebuie sa fie prezente in ingrijirea ta zilnica: vitamina C, centella, niacinamida, extracte de bambus, struguri, musetel, calendula, lavanda, floarea de colt, alge marine, castan de cal, bisabolol, pantenol, alantoina, alege produse care contin componente care intaresc pereții vaselor de sânge: vitaminele K, P, E, asigurați-vă că folosiți o cremă cu SPF pe tot parcursul anului. Purtați o pălărie cu boruri largi în vacanță.

Cumpărați produse tonifiante fără alcool. Nutriția pielii trebuie să fie calmantă și protectoare - căutați recomandarea „cremă anti-cuperoză” pe ambalaj. Măști - doar liniștitoare, hidratante și hrănitoare: măștile de față din alginat, o mască sănătoasă Missha 3D cu extract de melc pentru regenerarea pielii, măștile cu arbore de ceai sunt perfecte în acest scop. Procedurile de exfoliere și peeling sunt blânde, delicate, mai enzimatice, fără substanțe abrazive dure. Vă recomandăm să comandați un ser liniștitor cu centella pentru regenerarea internă profundă a pielii în magazinul online de produse cosmetice coreene myskin.md în cazul rozaceei.
Practicați o abordare sistematică a îngrijirii pielii predispuse la cuperoză. Acordați atenție faptului că factorul SPF este întotdeauna prezent în compoziția produselor anti-cuperoză; în plus, puteți cumpăra cremă de protecție solară pentru pielea sensibilă din magazinul My Skin din Chișinău și o puteți aplica de fiecare dată cu 30 de minute înainte de a merge afară.
Marca My Skin din Moldova este catalizatorul dvs. pentru o bună dispoziție și o stare confortabilă. Oricare ar fi problema pielii feței cu care te confrunți, în My Skin vei găsi abordarea corectă pentru a o rezolva. Companiile sud-coreene care se specializează în producția soluțiilor de îngrijire pentru toate tipurile de piele se bazează pe rețete tradiționale populare pentru frumusețe. Prin urmare, unul dintre efectele secundare ale mediului, rozaceea - slăbirea pereților vaselor de sânge și apariția unui reticul de sânge, cel mai adesea apare pe pielea sensibilă - este o problemă rezolvabilă.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!