Cuperoză

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 105
VT COSMETICS Cremă pentru față Cica, 50 ml 426 MDL 444 MDL VT COSMETICS Cremă pentru față Cica, 50 ml +12 puncte
COSRX Cremă calmantă Centella Blemish, 30 gr 425 MDL 443 MDL COSRX Cremă calmantă Centella Blemish, 30 gr +12 puncte
MEDIPEEL Ser pentru față RX Green Vitamin, 70 ml 397 MDL 414 MDL MEDIPEEL Ser pentru față RX Green Vitamin, 70 ml +11 puncte
Purito SEOUL Ser concentrat Pure Vitamin C, 60 ml 427 MDL 445 MDL Purito SEOUL Ser concentrat Pure Vitamin C, 60 ml +12 puncte
Coxir Ser pentru față Vita C Bright, 50 ml 275 MDL 286 MDL Coxir Ser pentru față Vita C Bright, 50 ml +8 puncte
Coxir Cremă pentru față Vita C Bright, 50 ml 282 MDL 294 MDL Coxir Cremă pentru față Vita C Bright, 50 ml +8 puncte

Рroduse cosmetice pentru piele cu cuperoza

Couperoza nu este o boală, ci un termen acceptat în cosmetologie, ceea ce înseamnă extinderea vaselor de sânge intradermice. Se manifestă sub formă de capilare subțiri roșii, de obicei în zona aripilor nasului și a obrajilor.
Să fim realiști. În natură nu există remedii de tratare a rozaceiei, dar există remedii PENTRU rozacee. Puteți reduce numărul de vase dilatate, le puteți face mai palide, puteți preveni apariția altora noi, puteți reduce sensibilitatea pielii și, din start, puteți preveni apariția rozaceei pe față, dacă înțelegeți că există șansa de a moșteni acest lucru de la rudele mai în vârstă. Este posibil și necesar. Altfel, cu timpul, vasele încep să-și schimbe culoarea în albastru închis și sunt mai multe. Ca rezultat, rozaceea poate provoca o sensibilitate crescută a pielii, deshidratare, iritare și exfoliere a țesuturilor.
Deci, factorii care provoacă dezvoltarea rozaceei: ereditari, luarea anumitor medicamente, radiații solare, în special arsuri solare intense, schimbări bruște de temperatură, proceduri cosmetice agresive, traumatisme ale țesuturilor moi ale feței, stres, alcool, fumat și chiar obezitate.

Ingrediente care trebuie sa fie prezente in ingrijirea ta zilnica: vitamina C, centella, niacinamida, extracte de bambus, struguri, musetel, calendula, lavanda, floarea de colt, alge marine, castan de cal, bissabolol, pantenol, alantoina, alege produse care includ componente care intaresc pereții vaselor de sânge: vitaminele K, P, E, asigurați-vă că folosiți cremă cu SPF pe tot parcursul anului. Când sunteți în vacanță, purtați o pălărie ce acoperă bine fața.