Pielea grasă

Produse: 648
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
CATKIN
Cell Fusion C
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
DERMA MAISON
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
LINDSAY
L.O.C.K. Color
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
Rom&nd
ROUND LAB
Secret Key
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
Suiskin
the SAEM
TOSOWOONG
Village 11 Factory

Produse cosmetice pentru pielea grasă

Ce este tenul gras?

Cuvântul „gras” este folosit pentru a descrie un tip de piele cu producție crescută de sebum. Manifestările tipice ale pielii grase sunt uleiul, strălucirea. Pare a fi îngroșat. Excesul de sebum care se acumulează la suprafață poate înfunda porii, îi poate dilata, poate forma puncte albe și negre și comedoane. În cele mai multe cazuri, odată cu vârsta, se transformă într-un tip combinat.
Alegerea corectă a produselor cosmetice pentru îngrijirea zilnică este de mare importanță în lupta împotriva semnelor negative care însoțesc tenul gras. Toate ar trebui să fie concepute pentru pielea grasă; acestea sunt texturi ușoare, cu absorbție rapidă, care nu lasă strălucire. Dacă folosiți produse cu efect mat în timpul zilei, nu uitați să vă hidratați intens noaptea. Folosirea prea frecventă a scruburilor, peelingurilor, spălarea cu apă fierbinte, creme grase și produse care conțin alcool va provoca o astfel de piele la creșterea secreției de sebum și va agrava situația.
Foarte bine va fi curățată pielea grasă de machiaj cu cremă SPF și alte texturi dense, ulei hidrofil, care pătrunde adânc în pori și îndepărtează impuritățile din aceștia, reducând astfel riscul de inflamație. Acizii, retinolul, acidul hialuronic și trehaloza, lacto și bifidobacteriile vor lucra în beneficiul acestui tip de piele.

Emulsiile sunt ideale pentru tenul gras - produse ale companiei coreene Coxir cu ulei de arbore de ceai în magazinele My Skin din Chișinău, creme cu acid lactic sau glicolic și măști pe bază de argilă și ulei de arbore de ceai. V-ați dat deja seama că pomul de ceai este produsul perfect pentru cei cu pielea grasă.

Când alegeți un arsenal de înfrumusețare pentru tenul gras, nu ratați ocazia de a cumpăra șampon pentru păr gras sau comanda cu livrare în Moldova în magazinul online de produse cosmetice coreene myskin.md

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!