Livrare și plată

Livrăm în toată Moldova prin sistemul de curierat.

Costul livrării în orașul Chișinău:

35 lei – pentru comenzi mai mici de 350 lei;
Gratis- pentru comenzi mai mari de 350 lei.

Livrarea se efectuează timp de 48 ore de Luni până Vineri.

Condiții de plată: 

În numerar!
În cazul dat, achitați suma comenzii livrate curierului. Plata se efectuează în lei MDL.
Plata online!
Comenzile pot fi achitate cu cardul bancar Visa, MasterCard. Pentru achitarea comenzii veţi fi redirecționat la serverul sistemului MAIB, care asigură siguranţa plăţilor. Înainte de plată, se recomandă verificarea disponibilității produselor.

Costul livrării în Republică:

65 lei – pentru comenzi mai mici de 650 lei;
Gratis- pentru comenzi mai mari de 650 lei.

Condiții de plată:

1) Plata curierului la livrare în numerar ;
2) Achitarea comenzii online cu card Visa și Mastercard.

Livrarea se efectuează timp de 48 ore de Luni până Vineri.

Plata curierului la livrare se efectuează în numerar. Comenzile plasate Sâmbată și Duminică vor fi prelucrate Luni. Comenzile se expediază după acordul telefonic, de aceea vă rugăm să indicați numărul de telefon corect și complet. Dacă numarul de telefon este greșit, comanda dumneavoastră, va fi anulatăVeți fi contactat în timpul programului de lucru, de Luni până Vineri între orele 9.00 - 17.00. Tot în acest interval ne puteți contacta pentru orice întrebare legată de comenzi sau produse la numărul 079811081. Pentru informații în afara orelor de program, ne puteți trimite un email pe adresa sofinaliaorders@gmail.com sau pe pagina de Facebook, Instagram, Viber, Whatsapp iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Metode de livrare:

Comanda va fi livrată oriunde în țară, prin curier rapid FAN Courier. Livrarea produselor se face doar prin firma de curierat și nu există opțiunea livrării prin Poșta Moldovei sau ridicarea comenzii de la sediul My Skin.

Termene de livrare:

Ne dorim ca produsele să fie expediate cât mai repede, de aceea depunem toate eforturile pentru ca procesarea și livrarea comenzilor să se facă în cel mai scurt timp. Comenzile vor fi procesate în timpul săptămânii, de Luni până Vineri, între orele 9.00 - 17.00. Produsele cu disponibilitate În stoc vor fi livrate în 1-2 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii. În cazul produselor cu Stoc limitat, acestea pot fi expediate în cel mult 5 zile dacă produsele au fost achitate în avans, banii vor fi rambursați imediat după ce ați fost anunțat de indisponibilitatea produselor. Pentru situațiile mai sus menționate, ne puteți contacta telefonic înainte de plasarea comenzii, la numarul 079811081, pentru a vă informa în timp real despre disponibilitatea produselor dorite și termenul de livrare al acestora. Sâmbătă, duminică și toate sărbătorile legale sunt zile nelucratoare în care curierii nu efectuează livrări. Dacă plasezi comanda într-una din aceste zile, ea va fi procesată în următoarea zi lucrătoare. Pentru a te găsi curierul cu ușurință, te rugăm să ne furnizezi adresa de livrare corectă și completă. Adresa de livrare este locul unde curierul te poate găsi pentru a-ți înmâna coletul. Te rugăm să ai în vedere că livrarea se efectuează în intervalul orar 09 - 17, de luni până vineri, așadar te rugăm să ne furnizezi adresa la care poți fi găsit de curier în acest interval orar.

Dacă din greșeală ai plasat mai multe comenzi, te rugăm să ne anunți, pentru a nu expedia către tine mai multe colete, pentru cele nedorite urmând a se face retur. Din păcate, în cazul în care există un retur înregistrat pe numele tău,  o următoare livrare către tine va fi posibilă doar după achitarea cu cardul a comenzii plasate.

Dacă ai observat și alte produse pe care le dorești după ce ai plasat deja o comandă, te rugăm sa ne contactezi iar noi îți vom modifica comanda și vom adăuga produsele dorite. În acest caz este posibil să apară o întârziere în livrarea coletului, despre care vei fi informat în acel moment. Te rugăm să nu plasezi o altă comandă dacă te-ai răzgândit în privința produselor, ci să ne contactezi telefonic. Se poate întâmpla ca în ziua livrării să nu fii la adresa confirmată pentru a prelua coletul. În acest caz te rugăm să contactezi curierul și să reprogramezi livrarea pentru o alta zi în care poți fi găsit pentru livrare în intervalul orar 9 - 17. Te rugăm să ai în vedere numărul mare de colete pe care îl are de expediat un curier, de aceea livrarea coletului la o oră exactă este imposibilă. Te rugăm să stabilești de comun acord cu curierul un interval orar de livrare.

Livrare în Transnistria:

Livrarea în regiunea Transnistreană se efectuează prin intermediul companiei Экспресс Почта (https://ekspress-pochta.com/).

Condiții de plată:

Plata comenzii se poate efectua:
- online, la finalizarea comenzii utilizând cardul bancar;
- în numerar la unul dintre sediile Экспресс Почта (mai multe detalii aflați de la managerul nostru).

Curierii Экспресс Почта ridică comenzile dvs. de la oficiu My Skin și le livrează la unul dintre punctele de pick-up disponibile (vezi lista https://ekspress-pochta.com/branches). Livrarea se efectuează de 2 ori pe săptămână. În momentul preluării comenzii de către curier, primiți un mesaj pe numărul dvs pe Viber cu codul coletului și ziua când acesta va ajunge la oficiu pick-up selectat.

Costul livrării:

Până la 3 kg - 80 ruble transnistrene;
De la 3 până la 6 kg - 95 ruble transnistrene.

Livrarea se achită companiei Экспресс Почта la ridicarea comenzii în punctul predării coletelor. Vă rugăm să indicați un număr de Viber valabil, pentru a vă putea contacta pentru confirmarea comenzii și eventuale precizări. În caz contrar, nu vom putea prelucra și transmite comanda dvs.

Livrare de produse cosmetice coreene în toată Moldova: Chișinău, Bălți, Cahul, Ungheni, Soroca, Orhei etc. În Transnistria: Tiraspol, Bender, Rîbnița, Dubăsari.

Îți mulțumim!