Uscăciunea și descuamărea

Produse: 429
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
CommonLabs
Cosrx
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Purito
Realigin
ROUND LAB
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
Skinfood
the SAEM
Village 11 Factory

Produse cosmetice împotriva deshidratarii, uscăciunii și descuamării pielii feței

Uscat sau deshidratat?

Pielea deshidratată este adesea confundată cu pielea uscată, dar pielea uscată nu are gresare și substanțe nutritive, în timp ce pielea deshidratată este lipsită de umiditate.

Pielea uscată este o afecțiune congenitală care se caracterizează prin lipsă de inflamație, pori invizibili, elasticitate scăzută, predispus la descuamare și senzație de etanșare, produce mai puțin sebum decât pielea normală. Din cauza lipsei de sebum, pielea uscată nu are lipidele de care are nevoie pentru a reține umiditatea și a forma o barieră de protecție împotriva influențelor externe. Este foarte subțire, predispus la apariția timpurie a ridurilor.

Pielea deshidratată este o afecțiune temporară pe care o poate avea orice tip de piele ca urmare a îngrijirii necorespunzătoare sau a expunerii la factori externi. Porii de pe o astfel de piele pot fi mariti, tenul este tern sau cu subton gri, aspru la atingere cu peeling, dupa spalare apare o senzatie de etanseitate, iar produsele de ingrijire nu fac fata, unele zone chiar se inrosesc si apare mancarime, până la sfârșitul zilei fondul de ten se sterge de pe piele. Acest lucru se întâmplă deoarece pielea absoarbe toată umezeala din ea și rămâne doar pigmentul uscat.

Prin urmare, pentru pielea uscată, atât nutriția, cât și hidratarea sunt importante, iar pentru pielea deshidratată, hidratarea intensă este cea care va înlătura această afecțiune incomodă.

 

Vrei tot complexul de îngrijire dintr-o dată? Atunci va fi mai convenabil să comandați produse cosmetice împotriva uscăciunii și descuamării pielii online în magazinul myskin.md cu livrare la domiciliu, fără a pierde timp la cumpărături. Puteți comanda apă micelară, ulei hidrofil sau lapte demachiant în magazinul online myskin.md; împreună cu cremele hidratante, adăugați măști cu lipide, uleiuri naturale în coș; nu uitați să comandați un toner cu acid hialuronic și extracte de fructe de pădure, perle și ceai alb; nu ratați ocazia unică de a comanda în Moldova compoziții cosmetice cu extract de in din Noua Zeelandă Urban Eco Harakeke, care este utilizat în loc de apă în esențe, creme și emulsii pentru îngrijirea pielii uscate.
Da, vă recomandăm să cumpărați creme pentru mâini, online la myskin.md, uimitoare prin bogăția lor fructată și să mai comandați creme pentru corp.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!