Compoziție unică de produse cosmetice coreene

În magazinele de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău, veți nimeri în mediul exotic al unei farmacii magice. Magia ingredientelor fascinează: centella asiatică, mucină de melc, extract de hamamelis, fructe de papaya, miere sălbatică din Noua Zeelandă, fără a mai menționa vitamina din fructe și legume toate acestea reprezintă un „Klondike” adevărat.
Pe lângă cremele magice, măștile cu extracte naturale de plante, puteți cumpăra produse de îngrijire cu peptide, cu niacinamidă în linia anti – îmbătrânire, cu ceramide și un complex de vitamine în magazinele de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău - rezultatul a introducerii celor mai noi tehnologii în domeniul cosmetic.

Totul pentru menținerea sănătății și a tinereții, refacerea și corectarea zonelor cu probleme pentru orice tip de piele de față și corp, este selectat minuțios de marca comercială My Skin și ale magazinului online myskin.md din Moldova.
Varietate de produse după scop, compoziție, metodă de aplicare, cu ocazia sărbătorilor și în zilele obișnuite - toate produsele cosmetice coreene din Moldova sunt întotdeauna la dispoziția dumneavoastră în magazinele My Skin și online la myskin.md

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!