Protecție solară

Produse: 115
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
Bodiance
Cosrx
Coxir
Dear, Klairs
Derma Factory
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Eunyul
Frudia
Holika Holika
Jay Jun
JMsolution
Medi-Peel
Missha
Purito
Rom&nd
ROUND LAB
Secret Key
Some By Mi
SKIN1004
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos
Categorie
Creme cu SPF
Cremele BB și CC cu SPF

Produse de protecție solară a pielei

În secolul al XIX-lea, pielea albă era un semn obligatoriu al frumuseții feminine. Doamnele și-au protejat pielea de razele soarelui cu pălării cu bor lat sau umbrele din dantelă. Moda la pielea bronzată a apărut abia în anii 20 ai secolului XX. Multe modele și actrițe coreene, împărtășind experiența lor de a menține sănătatea și tinerețea pielii feței, vorbesc în primul rând despre procesul de curățare și protecție solară. Acestea au fost instrucțiunile pe care le-au primit de la mamele lor. Soarele nu numai că ne oferă vitamina D, îmbunătățește metabolismul și ne crește activitatea și starea de spirit, ci și usucă pielea, distruge proteinele din colagen, provoacă arsuri, favorizează apariția ridurilor și duce la îmbătrânirea rapidă a pielii. Excesul de soare este stresant pentru organism.

Pentru a proteja pielea de uscăciune și descuamare, arsuri și îmbătrânire prematură, vă sugerăm să folosiți o serie de produse de protecție solară prezentate în catalogul magazinului online myskin.md

Produsele cosmetice coreene cu protecție solară protejează delicat și fiabil pielea de razele UV. Chiar și produsele cosmetice decorative și o gamă largă de produse de îngrijire conțin produse cu protecție solară. În ceea ce privește compoziția produselor cosmetice coreene, acestea conțin extracte de plante, al căror efect de protecție solară era cunoscut femeilor coreene în urmă cu sute de ani.

Grăbește-te să cumperi creme de protecție solară în rețeaua de magazine My Skin din Chișinău.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!