Anti-îmbătrânire

Produse: 659
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
Cell Fusion C
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
DERMA MAISON
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
LINDSAY
L.O.C.K. Color
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
ROUND LAB
Secret Key
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
Suiskin
the SAEM
TOSOWOONG
Village 11 Factory

Produse cosmetice pentru îngrijirea pielii faciale anti-îmbătrânire 

Când începem să îmbătrânim? În cosmetologie, este în general acceptat că această problemă ni se întâmplă la vârsta de 25 de ani. Deși extern, desigur, aproape nu se observă, dar mecanismul a fost deja lansat. Există mulți factori care influențează acest proces. Aceștia sunt atât factori externi, cât și cei pe care îi creăm noi înșine: necunoașterea protecției solare, alimentația nesănătoasă, expresiile faciale active, fumatul, îngrijirea necorespunzătoare a pielii.
Dorința de a arăta tânăr și atrăgător este caracteristică femeilor în orice moment. De ce să nu ne ajutăm pielea să arate bine?
Coreenii au o abordare foarte corectă de anti-îmbătrânire. Probabil ați observat că vârsta la care acest produs poate fi utilizat nu este niciodată indicată pe ambalajul produselor cosmetice? Acest lucru se datorează faptului că coreenii cred că ar trebui să se uite la starea pielii și nu în pașaport. A face îngrijirea pielii eficientă nu este dificil: principalul lucru este să-ți stabilești obiective specifice și să alegi o strategie care să se potrivească nevoilor pielii. Hidratare - la 20 (da, aceasta este și terapie anti-îmbătrânire), eliminarea primelor semne de oboseală a pielii - la 30, lifting - la 40. Succesul în lupta pentru tinerețea pielii vine la cei care acționează în armonie cu ceasul lor biologic, fără să alerge înainte, dar fără să rămână în urmă.

Produsele cosmetice coreene cu o destinație specială pentru îngrijirea anti-îmbătrânire vor permite doamnelor să întâlnească orice vârstă înarmate. Pe măsură ce creștem mai înțelepți de-a lungul anilor, pielea noastră capătă „experiență de viață”. Puterea inovației cosmetice sud-coreene constă într-un arsenal atent selectat de ingrediente valoroase de întinerire, hidratare și hrănire.
Este convenabil să comandați programul de îngrijire anti-îmbătrânire online la magazinul myskin.md din Moldova, deoarece puteți umple „coșul” nu numai cu creme dar și șampon pentru păr colorat și milajat, împreună ce el comandați măști pentru păr deteriorat din linia de îngrijire a părului.
Comanda dvs. va fi livrată în orice punct din Chișinău și din toată Moldova.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!