Pentru bărbați

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 9

Produse cosmetice pentru bărbați

Pielea crăpată, buzele crăpate și ridurile din colțurile ochilor nu sunt semne de masculinitate adevărată, ci urme de neglijare a aspectului său. Nu ezita să arăți cât mai bine, nu îndura disconfortul din cauza pielii uscate și nu șterge fața strălucitoare la soare cu mâneca — este timpul să selectezi produse speciale de îngrijire.
Îngrijirea pielii feței pentru jumătatea puternică rămâne în mod nemeritat la umbră. În același timp, pielea bărbaților este, de asemenea, susceptibilă la poluare, la creșterea secreției de sebum, la influența soarelui și a apei dure. Pentru o senzație confortabilă în timpul zilei, tratamentul facial pentru bărbați este la fel de necesar ca și pentru femei. În plus, bărbieritul zilnic rănește și usucă pielea sau provoacă iritații și cu timpul, face pielea mai sensibilă și mai subțire.
Pielea bărbaților este mai fermă și mai densă datorită a două daruri ale naturii - testosteronul și colagenul. Prin urmare, pielea bărbaților este cu 20-25% mai groasă și mai densă. Da, este mai capabil să reziste vântului, temperaturilor extreme și altor influențe externe agresive. Dar, în același timp, glandele sebacee funcționează mai activ, sunt mai multe decât la femei. Prin urmare, pielea bărbaților este mai predispusă la inflamație. Datorită conținutului ridicat de colagen, ridurile apar mai târziu la bărbați decât la femei. Dar, datorită densității și grosimii mari a pielii, acestea sunt mai adânci și mai proeminente, în special pe frunte și în jurul ochilor. Pielea masculină matură, ca și cea feminină, suferă de pierderea tonusului, ceea ce duce la o schimbare a contururilor feței. Și deoarece există mai multe vase de sânge în pielea masculină, aceasta este predispusă la rozacee.
Desigur, îngrijirea pielii feței masculine ar trebui să înceapă cu determinarea tipului acesteia. Îngrijirea corectă a pielii masculine nu este deloc dificilă și constă din mai multe puncte obligatorii. Aceste modificări simple ale rutinelor zilnice normale vor ajuta fiecare bărbat să-și îmbunătățească starea pielii și să suporte senzații incomode.