Produse cosmetice pentru bărbați

Cultura utilizării produselor cosmetice de către bărbații europeni se oprește adesea la setul minim - șampon, gel de duș, cremă de ras. Bărbații coreeni depășesc bărbații din orice altă țară în utilizarea produselor de îngrijire a pielii. Prin urmare, un număr mare de produse cosmetice coreene sunt produse special pentru bărbați. Orice piele necesită îngrijire suplimentară, iar brandurile coreene cunoscute produc linii întregi de produse cosmetice pentru bărbați. Compoziția lor este plină de ingrediente din plante: papaya, ceai verde, arbore de ceai, diferite uleiuri și extracte din fructe exotice. În Europa, este rar să găsești bărbați care să aibă grijă de fața lor mult timp, având în vedere o astfel de situație, mărcile coreene produc produse multifuncționale pentru îngrijirea pielii masculine.

Astfel de produse de îngrijire pentru bărbați vor fi un cadou minunat pentru orice ocazie și fără ea. Acest lucru este ușor și convenabil de făcut.
Trebuie doar să apelați și să comandați un certificat cadou în magazinul My Skin.

Produse: 4
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Acnee adolescentă, iritație constantă după bărbierit, piele uscată și descuamată, riduri - este posibil să aveți o piele sănătoasă cu îngrijire minimă cu produse coreene multifuncționale pentru tenul masculin.
Puteți cumpăra produse pentru bărbați în magazinele My Skin din Chișinău sau comanda online produse cosmetice - myskin.md