Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Balsamuri

Produse: 41
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Abreeze
A'pieu
CP-1
Derma & More
Kerasys
La'Dor
Masil
May Island
simplyO
SNP
Welcos
Categorie
Pentru păr normal
Pentru păr deteriorat
Pentru păr vopsit
Pentru păr gras
Pentru păr rebel și neascultător
Pentru volum

Tratament profesional cu balsamuri și măști pentru păr

În magazinul online de produse cosmetice coreene din Moldova myskin.md, aveți posibilitatea de a selecta și cumpăra balsamuri și măști, condiționer pentru păr și seruri pentru nevoile individuale ale părului dumneavoastră. Balsamuri universale  pentru păr normal, măști intensive pentru îngrijirea și refacerea terapeutică a părului deteriorat.
Păr subțire, după vopsire sau milaj, schimbări ale scalpului legate de vârstă - pentru orice există o soluție din care puteți să alegeți într-un magazin online minunat, cu salutări din Coreea de Sud myskin.md

Puteți admira la nesfârșit compoziția exotică a cremelor coreene pentru față, măști pentru piele, șampoane, măști și balsamuri pentru păr, balsamuri și produse de îngrijire suplimentare. Lucrează excelent pentru frumusețe, îngrijire și sănătate!
În magazinul online de produse cosmetice coreene myskin.md puteți comanda cu livrare un balsam pentru păr unic cu mucină de melc negru, care ajunge chiar la celulele structurii părului, hidratând, întărind și hrănind părul dvs. În același timp, vă recomandăm să comandați o mască de păr cu peptide, care uniformizează perfect suprafața părului și este ideală pentru îngrijirea anti – îmbătrânire. Măștile cu ulei de jojoba, ulei de argan, cu un complex de aminoacizi și proteine ​​sunt bune pentru părul fragil. Este mai bine să cumperi și să folosești o dată decât să auzi de o sută de ori. Magazinul online de produse cosmetice coreene în Moldova myskin.md este întotdeauna gata să primească comanda dvs. cu livrare operativă.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!