Cel mai puternic antioxidant - astaxantina.

Publicat:

Astaxantina. Nu ai auzit încă de asta? Atunci ascultă :) Acesta nu este doar un carotenoid! El este regele carotenoidelor! Fiind cel mai puternic antioxidant din natură, care este acum cunoscut omenirii. Se găsește în somon, creveți, crabi și alge, iar din acest motiv se capătă o tentă roșiatică. Apropo, de aceea flamingii au o culoare roz atât de delicată -  deoarece ei mănâncă mulți creveți:

Oamenii de știință japonezi au măsurat capacitatea acestui carotenoid pe scara ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity – un indicator al capacității antioxidanților de a absorbi radicalii liberi) și au constatat că capacitatea antioxidantă a astaxantinei este de 6000 de ori mai mare decât cea a vitaminei C; De 500 de ori mai puternic decât vitamina E și de 800 de ori mai puternic decât Q10! Se dovedește că el singur poate face tot ce pot aceste substanțe, dar la un nivel mult mai ridicat. În principiu, cunoști cele mai principale beneficii ale astaxatinei de care ai nevoie:) Dar totuși, voi adăuga câteva detalii care te pot convinge de efectul miraculos al acestui ingredient.

Astaxantina a fost descoperită de oamenii de știință de la Fujifilm, care au urmărit un cu totul alt obiectiv în cercetarea lor: să protejeze pelicula de film fotografic de oxidare. Astaxantina s-a descurcat cel mai bine și a fost doar o chestiune de timp până când acest ingredient să-și facă loc în cosmetică.

Iată un adevarat exemplu, când oameni departe de industria cosmetologiei au adus o contribuție enormă la aceasta. De fapt, cele mai mari descoperiri sau produs doar dintr-o coincidență :)

De ce este astaxantina atât de bună pentru piele?

Este un adevărat supererou în lupta împotriva radicalilor liberi. Oxidarea organismului, care este cauzată de radicalii liberi, este principalul factor al îmbătrânirii. Radicalii liberi nu sunt excretati în mod natural, ei se acumulează în corpul nostru și distrug încet celulele. Astaxantina luptă eficient împotriva radicalilor liberi și îi elimină din organism, prevenind îmbătrânirea pielii. (Și dacă este consumată intern, încetinește procesul de îmbătrânire în întregul organism.) Acest lucru este confirmat de numeroase studii, de exemplu: https://ojs.ptbioch.edu.pl/index.php/abp/article/view/2168

Acest ingredient magic menține umiditatea și o împiedică să se evapore, ajutând la netezirea ridurilor, la voluminozitatea pielii și la dispariția tenului plictisitor și deshidratat. Astaxantina minimizează inflamația chiar și în straturile profunde ale pielii și previne arsurile solare. (Dar nu anulează utilizarea SPF!)

Întărește perfect vasele de sânge (Îți amintești? Este de 6000 de ori mai puternic decât vitamina C!), le reduce fragilitatea și va fi extrem de util celor a căror piele este predispusă la rozacee.

Și, de asemenea, protejează împotriva ecranelor cu lumină albastră ale gadgeturilor, computerelor și televizorului. Trebuie de știut că lumina albastră este la fel de dăunătoare pielii noastre ca și radiațiile ultraviolete.

Deci: pigmentare, acnee, textura imperfectă a pielii, ten tern, ridurile și prevenirea acestora, ofilirea, lăsarea, scăderea elasticității, rozaceea, uscăciunea - toate acestea sunt motive pentru a cumpăra produse cu astaxantina. Un astfel de produs va avea efect asemenea unei pastile magice pentru pielea ta! :)

Ai la ce să te gândești :) Expertul tău în frumusețe, Tatiana Goncearuc!

 
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!