DR.F5

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 14

Marca coreeană DR.F5 - este un brand de produse de îngrijire; un brand modern pentru îngrijirea pielii de orice vârstă și tip, oferind oricărui client posibilitatea de a găsi un produs preferat pentru el.

Folosind tehnologiile medicale și cosmetice moderne, materiile prime de înaltă calitate și utilizând extracte de plante neobișnuite, marca aderă la principiul său principal: Clean Beauty. Produsele DR.F5 nu sunt testate pe animale, sunt produse în ambalaje ecologice și nu conțin ingrediente potențial dăunătoare: coloranți artificiali, sulfați, parabeni și parfumuri. Produsele mărcii nu provoacă reacții alergice și sunt potrivite chiar și pentru pielea foarte sensibilă.

Fiecare produs de marcă conține un complex patentat YOUNG RETURN ENERGY, a cărui eficacitate a fost dovedită printr-o serie de studii clinice și este conceput pentru a rezolva cele mai comune 5 probleme:

  • Uscăciune și descuamare;
  • Pigmentare;
  • Pierderea elasticității și semne de îmbătrânire;
  • Inflamație și erupții cutanate;
  • Pori dilatați.

„Less is more”: marca susține un consum rezonabil, oferind o gamă mică, dar funcțională. Transparență: compania se angajează să respecte transparența și sinceritatea în relațiile sale cu consumatorii, astfel încât numerele de testare și listele de ingrediente sunt disponibile publicului.

De asemenea, brandul folosește o tehnologie inovatoare exosome. Exozomii sunt vezicule microscopice (numite științific vezicule) cu dimensiuni cuprinse între 30 și 100 de nanometri și care conțin diferite proteine, lipide și aminoacizi. În termeni simpli, aceștia sunt transportatorii între celule; care oferă celulelor ingrediente active benefice. Nu au obstacole în calea lor, așa că funcționează atât atunci când sunt aplicate pe piele, cât și atunci când sunt administrate prin injecție. Când un exosome intră într-o celulă (și face acest lucru cu ușurință, deoarece celula „mănâncă” exozomul) și este distrus în interiorul ei, conținutul este eliberat în spațiul celulei însăși. Aceasta este însăși munca produselor cosmetice la nivel celular despre care vorbesc experții.

DR.F5