Sportul și SPF-ul

Publicat:

Alergăm pentru dispoziție bună, nu pentru pigmentare :)

Sportul în aer liber nu reprezintă doar o bună dispoziție, energie și sănătate, ci și posibilitatea de a căpăta arsuri solare și pigmentare dacă nu vă protejați pielea cu produse speciale. Este puțin probabil să urmăriți un astfel de obiectiv atunci când mergeți la alergare. Lăsați activitatea fizică în aer liber să ne dea numai bucurie și bună dispoziție.


Crema pentru protecție solară Apieu Pure Block Natural Waterproof SPF50+/PA+++ cu un indice ridicat de protecție UV este concepută pentru a fi utilizată pe pielea predispusă la sebum excesiv. Crema este rezistentă la umiditate, are efect mat, ajutând la eliminarea strălucirii uleioase din zona T.

Îngrijirea pielii dvs. și, prin urmare, a sănătății dvs. este în întregime responsabilitatea voastră. Probabil credeți că acesta este un alt PR- Public Relations pentru un produs deja popular, dar cercetarea medicală nu stă pe loc și întrebarea este următoarea „Cum trăiam înainte fără asta?” devine irelevant. Nu mai naștem pe câmp de mult timp, nu spălăm în groapă și ne ferim de soare, iar pentru o protecție de încredere avem cu siguranță de toate.


Bazat pe filtre chimice de nouă generație și sevă de mesteacăn, crema pentru protecție solară hidratantă de la Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen oferă o protecție fiabilă împotriva daunelor solare, pigmentării și fotoîmbătrânirii. Crema ajută la uniformizarea nuanței pielii, reducând vizibilitatea liniilor fine.

Ce se întâmplă cu pielea noastră, care nu este protejată de un produs special? Sub influența razelor solare, melanina, un pigment natural care protejează pielea de radiațiile UV, este produsă în straturile inferioare ale epidermei. Celulele speciale îl transportă în stratul superior al pielii.
Acolo, melanina absoarbe lumina soarelui și protejează pielea de radiațiile UV, împiedicând pătrunderea în continuare a acesteia și formând bronzul. Dar! De fiecare dată când acest proces este activat, în celule rămâne o mică urmă. Și, desigur, în timp, aceste urme se acumulează și, în timp, se poate forma o pată pigmentară. Este ca și cum ai desena ceva cu un creion pe o bucată de hârtie de mai multe ori și apoi l-ai șterge. În cele din urmă, semnul creionului rămâne încă pe hârtie.

Amintiți-vă că daunele de piele suferite în timpul adolescenței devin vizibile de-a lungul anilor. Acesta este scopul nostru?
SPF (factor de protecție solară) este o protecție fiabilă a pielii noastre de fotoîmbătrânire, pigmentare și cancer de piele. SPF prelungește tinerețea pielii, deoarece efectul celei mai scumpe și magice creme de față se reduce aproape la nimic dacă nu folosești SPF-ul. Există multe componente anti-îmbătrânire ale produselor cosmeticelor: peptide, colagen, astaxantina, retinol. Dar principalul produs care păstrează tinerețea și sănătatea pielii noastre este în continuare crema SPF. Acesta este un produs care nu permite radiațiilor solare să dăuneze pielii noastre: nu provoacă îmbătrânirea prematură prin distrugerea colagenului din piele, nu provoacă pigmentarea, nu deteriozează bariera protectoare a pielii, crescând sensibilitatea acesteia. Astfel de produse cosmetice sunt necesare chiar și în zilele înnorate, chiar și iarna, pentru că încă primim o doză de radiație solară. Și nu e vorba de temperatură. Da, amintiți-vă că nu există un factor de protecție de peste 100, este doar un element de marketing. Factorul maxim de protecție este de 50+ și acesta este suficient pentru a proteja pielea în condiții de oraș sau de plajă. Iar cremele BB si CC cu factor de protecție nu garantează protecția împotriva soarelui, nu ne bazăm doar pe ele. Orice producător coreean de cremă SFP vă va spune regula principală: mai întâi SPF, apoi fond de ten.

Iar un astfel de format SPF nou, cum ar fi un stick sau un cushon, va facilita actualizarea protecției în timpul zilei chiar pe machiaj sau va trata suplimentar zonele cu probleme precum alunițele, post-acneea sau cicatricile.

Ai grijă de tine, expertul tău în frumusețe Tatiana Goncearuc.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!