Pe 12 iulie My Skin sărbătorește a 5-a aniversare!

Exact 5 ani în urmă am deschis primul nostru magazin. Iar astăzi suntem cea mai mare rețea de magazine de cosmetice coreene din Moldova, cu 9 magazine fizice și peste 2 mii de produse de la 55+ branduri, printre care sunt MediPeel, Village11Factory, the SAEM, Missha, A'pieu, Purito, COSRX, Dr. Jart+, Frudia, Some By Mi, Masil și altele.

Cea mai mare realizare myskin - este comunitatea noastră de peste 50 de mii de oameni. Mulțumim tuturor celor care ne-au ales toți acești ani și au avut încredere în noi! Cu ocazia celei de-a 5-a aniversări, v-am pregătit o tombolă aniversară cu premii valoroase!

Tombola va avea loc în toate cele 9 magazine My Skin și în magazinul online www.myskin.md în perioada 20 iunie - 14 iulie.

Premiul mare
O vacanță pentru doi - un Gift Voucher de la agenția de turism Grand Voyage în valoare de 1500 de euro. Câștigătorul va putea alege singur destinația vacanței preferate: un sejur la mare, o escapadă la munte sau un City-break. Dorim să vă oferim o experiență de neuitat și un concediu de care vă veți aminti peste ani!


Alte premii

  • 2 genți de plajă cu produse cosmetice My Skin în valoare de 3000 de lei fiecare. Setul include produse pentru îngrijirea pielii feței și a corpului de la Village11Factory, Frudia, DR.F5, the SAEM și alte branduri coreene renumite, potrivite pentru orice tip de piele. De asemenea, setul include 2 produse exclusive de la My Skin, care nu sunt încă disponibile și pe care vei încerca primul în Moldova!
  • 10 seturi cu produse cosmetice My Skin în valoare de 1800 de lei fiecare. Seturile includ produse pentru îngrijirea pielii feței de la brandul coreean Village 11 Factory, precum și 2 produse exclusive care încă nu sunt disponibile în țara noastră.


Condițiile de participare la tombolă:

  1. În perioada 20 iunie-14 iulie, faceți cumpărături în magazinele My Skin sau online pe myskin.md în valoare de minim 400 de lei.
  2. Pentru fiecare 400 de lei din bon, primiți un cupon de participare. Astfel, dacă suma la o cumpărătură unică indicată pe bonul fiscal se încadrează în limitele 400-799 lei primiți un cupon de participare, 800-1199 lei - 2 cupoane de participare, 1200-1599 lei - 3 cupoane de participare ș.a.m.d.
  3. Completați cuponul cu datele personale (numele, prenumele, numărul de telefon și numărul bonului). Decupați partea cu datele personale și puneți-o în boxa de lângă casă din magazin. În cazul comenzilor online, cuponul va fi completat de către un angajat My Skin, iar a doua parte a cuponului va fi expediată împreună cu comanda. 
  4. Păstrați a doua parte a cuponului împreună cu bonul de casă până la extragerea finală. În caz de câștig, va trebui să prezentați bonul.

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 15 iulie, ora 18:00 în transmisiune directă pe pagina de Instagram @myskin.md. Urmăriți-ne pentru a vedea rezultatele.

Participă alături de noi la tombola aniversară!

Vă mulțumim că ați ales My Skin pe parcursul acestor 5 ani. Sprijinul și încrederea voastră ne inspiră să fim mai buni în fiecare zi. Vă dorim mult succes la tombolă!

Regulamentul complet și condițiile de participare la tombola de aniversare a 5 ani My Skin le găsiți pe link.