Apieu Ulei hidrofil Deep Clean, 160 ml

Ajută la eliminarea roșeții, iritației și inflamației, elimină uscăciunea, înmoaie.

Stoc: Este Nu este
Producator: A'pieu
Cod produs: 734394
175 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Uleiul hidrofil Apieu Deep Clean Cleansing Oil îndepărtează delicat chiar și machiajul rezistent, îndepărtează impuritățile din pori și elimină luciul gras. Ajută la eliminarea roșeții, iritației și inflamației, elimină uscăciunea, înmoaie.

Produsul dizolvă cu ușurință toate tipurile de murdărie, praf, chiar și machiajul persistent, previne apariția punctelor negre și a comedoanelor închise, reglează glandele sebacee. Menține echilibrul optim apă-lipidic, hidratează, îmbunătățește funcțiile de barieră ale pielii. Formula previne apariția peelingului. Se recomandă utilizarea chiar și pentru pielea sensibilă și predispusă la reacții alergice.

Ingrediente active:

  • Soda este un emolient care înmoaie straturile excitante. Protejează de înfundarea glandelor sebacee, elimină strălucirea uleioasă a pielii. Are proprietăți ușoare de albire. Soda este un absorbant excelent, calmează și ameliorează iritația.
  • Uleiul de jojoba are un efect regenerant, antiinflamator și general de vindecare asupra pielii. Hrănește și hidratează, prevenind apariția uscăciunii, exfolierii și iritațiilor.
  • Apa minerală este o sursă de minerale valoroase pentru piele, ajută la calmarea și hidratarea pielii.

Recomandat pentru tenul gras, mixt, normal și cu probleme, poate fi folosit chiar și pentru tenul sensibil și predispus la reacții alergice.

Mod de utilizare: Aplicați uleiul pe fața uscată, cu mâinile uscate și începeți un masaj delicat, care durează de la 30 de secunde la 2 minute, în funcție de recomandările producătorului. Apoi umeziți vârfurile degetelor cu apă și continuați masajul timp de aproximativ 30 de secunde sau un minut. La contactul cu apa, uleiul hidrofil devine o emulsie albă. După ce spălăm emulsia cu apă, spălăm fața cu spumă.

Compoziţie:

Mineral Oil, Peg-8 Glyceryl Isostearate, Cetyl Ethylexanoate, Carbonated Water, Ethylhexyglyxerin, Isopropyl Myristate, Sodium Bicarbonate, Jojoba Seed Oil, Water, Alcohol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Fragrance.

Fabricat în Coreea!

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!