Soluții de îngrijire a pielii feței și a corpului

Pielea noastră este viața noastră. Este ca o barieră între lumea exterioară și interioară a unei persoane. Pielea îndeplinește o mulțime de funcții vitale: are propriul sistem imunitar, protejează împotriva influențelor mecanice, bacteriilor, deshidratării, este responsabilă de termoreglare, sensibilitate la durere. Toate aceasta înseamnă că pielea noastră merită un tratament atent.
Pielea netedă, uniformă este întotdeauna asociată cu sănătatea. La rândul său sănătate prinde la față absolut pe fiecare persoană necotând la gusturile sale. O îngrijire bună și corectă, complexă, este capabilă să compenseze reacția pielii la schimbările climatice, stres, exces sau lipsa de umiditate. Sistemul coreean de îngrijire a pielii este un ritual care conține mai multe etape, a căror respectare vă va oferi o piele frumoasă și sănătoasă.

Magazinele de produse cosmetice din Coreea My Skin din Moldova sunt gata să vă ofere o selecție largă de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii feței și a corpului.

Magazinul online myskin.md vă invită să comandați produse cosmetice pentru îngrijirea completă a pielii dimineața și seara, conform sistemului coreean. Tratament de dimineață: gel sau spumă, săpun-cremă pentru curățarea pielii; tonifiere a pielii - toner, loțiune; nutriția pielii - ser, emulsie, lapte; îngrijire suplimentară cu o mască; crema de zi pentru fața. Îngrijire de seară: curățare dublă a pielii - spumă și ulei hidrofil; masaj profund al pielii - peeling, măști pentru față; tonifiere a pielii - toner, loțiune; nutriția pielii - ser, emulsie, lapte.

Pentru confortul dvs., puteți cumpăra în magazinul online myskin.md cu livrare la domiciliu.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!