Arbore de ceai

Produse: 114
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
MEDI-PEEL
Missha
Nacific
PURITO
Secret Key
SNP
Some By Mi
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos

Arborele de ceai în produse cosmetice pentru îngrijirea feței

Arborele de ceai este o plantă veșnic verde australiană, cu frunze care emană un miros puternic amețitor de camfor. Aceste frunze sunt folosite pentru a produce uleiul cunoscut de toată lumea ca ulei de arbore de ceai.
Uleiul de arbore de ceai este un puternic antiseptic natural cu proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. Se numește antibiotic natural dintr-un motiv. Este unul dintre cele mai puternice ingrediente pentru tratarea pielii cu probleme, ceea ce este confirmat atât de dermatologi, cât și de cosmetologi. Acest ulei îmbunătățește pielea predispusă la acnee și tratează eczemele și acneea. Vindecă rănile, ameliorează roșeața și umflarea, elimină mâncărimea, restabilește ușurarea pielii după tratament și normalizează glandele sebacee.
Proprietățile anti-fungice ale uleiului sunt folosite în producția de produse anti-mătreață precum șampoane, balsamuri și loțiuni de păr. Cu ulei de arbore de ceai, varfurile uscate, plictisitoare, despicate pot fi revitalizate pentru stralucire si vitalitate. Produsele după îndepărtarea părului conțin ulei de arbore de ceai, deoarece este excelent pentru ameliorarea iritațiilor după îndepărtarea mecanică a părului. Proprietățile antiseptice ale uleiului de arbore de ceai sunt folosite la fabricarea pastelor de dinți. Folosind aceste paste în mod regulat, puteți obține o respirație proaspătă, puteți elimina placa dentară și puteți reduce probabilitatea cariilor dentare.
Uleiul este contraindicat în caz de intoleranță individuală. Prin urmare, asigurați-vă că testați produsul înainte de a-l folosi pentru prima dată. Cu prudență în timpul sarcinii și alăptării.

Sortimentul de produse cosmetice coreene cu arbore de ceai în magazinul online myskin.md din Moldova este foarte divers. Aveți ocazia să comandați online pe myskin.md întreaga paletă de produse care conțin ulei de arbore de ceai de la demachiere și curățarea pielii cu ulei hidrofil până la măști antiinflamatorii pentru pielea sensibilă.
În caz dacă aveți o piele problematică, vi se va recomanda să cumpărați seruri și emulsii împotriva erupțiilor și strălucirii uleioase, creme împotriva iritării pielii și îndepărtarea urmelor de postacnee și multe alte lucruri care activează regenerarea celulelor pielii.
Extractul de arbore de ceai este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice pentru îngrijirea părului. Vă recomandăm să comandați un balsam pentru păr gras cu ulei de arbore de ceai în magazinul online myskin.md din Moldova.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!