Arborele de ceai în produse cosmetice pentru îngrijirea feței

Frunzele arborelui de ceai, care de fapt este Melaleuca, o plantă tropicală din familia mirtului, sunt bogate în uleiuri esențiale. Aceste uleiuri, numite ulei de arbore de ceai datorită inexactității istorice sau botanice, au devenit foarte activ utilizate în industria cosmetică și cosmeceutică. Industria de înfrumusețare coreeană nu a putut trece pe lângă acest ingredient unic. Printre mărcile sud-coreene reprezentate în Moldova de marca My Skin, în multe veți găsi folosirea activă a extractului de arbore de ceai în compoziția produselor cosmetice. Și acest lucru este adevărat: uleiul de arbore de ceai are proprietăți pronunțate antibacteriene și imunostimulante, care sunt atât de necesare pentru pielea noastră.

Produse: 111
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Sortimentul de produse cosmetice coreene cu arbore de ceai în magazinul online myskin.md din Moldova este foarte divers. Aveți ocazia să comandați online pe myskin.md întreaga paletă de produse care conțin ulei de arbore de ceai de la demachiere și curățarea pielii cu ulei hidrofil până la măști antiinflamatorii pentru pielea sensibilă.
În caz dacă aveți o piele problematică, vi se va recomanda să cumpărați seruri și emulsii împotriva erupțiilor și strălucirii uleioase, creme împotriva iritării pielii și îndepărtarea urmelor de postacnee și multe alte lucruri care activează regenerarea celulelor pielii.
Extractul de arbore de ceai este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice pentru îngrijirea părului. Vă recomandăm să comandați un balsam pentru păr gras cu ulei de arbore de ceai în magazinul online myskin.md din Moldova.