Arbore de ceai

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 138

Arborele de ceai în produse cosmetice pentru îngrijirea feței

Arborele de ceai este o plantă veșnic verde australiană, cu frunze care emană un miros puternic amețitor de camfor. Aceste frunze sunt folosite pentru a produce uleiul cunoscut de toată lumea ca ulei de arbore de ceai.
Uleiul de arbore de ceai este un puternic antiseptic natural cu proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. Se numește antibiotic natural dintr-un motiv. Este unul dintre cele mai puternice ingrediente pentru tratarea pielii cu probleme, ceea ce este confirmat atât de dermatologi, cât și de cosmetologi. Acest ulei îmbunătățește pielea predispusă la acnee și tratează eczemele și acneea. Vindecă rănile, ameliorează roșeața și umflarea, elimină mâncărimea, restabilește ușurarea pielii după tratament și normalizează glandele sebacee.
Proprietățile anti-fungice ale uleiului sunt folosite în producția de produse anti-mătreață precum șampoane, balsamuri și loțiuni de păr. Cu ulei de arbore de ceai, varfurile uscate, plictisitoare, despicate pot fi revitalizate pentru stralucire si vitalitate. Produsele după îndepărtarea părului conțin ulei de arbore de ceai, deoarece este excelent pentru ameliorarea iritațiilor după îndepărtarea mecanică a părului. Proprietățile antiseptice ale uleiului de arbore de ceai sunt folosite la fabricarea pastelor de dinți. Folosind aceste paste în mod regulat, puteți obține o respirație proaspătă, puteți elimina placa dentară și puteți reduce probabilitatea cariilor dentare.
Uleiul este contraindicat în caz de intoleranță individuală. Prin urmare, asigurați-vă că testați produsul înainte de a-l folosi pentru prima dată. Cu prudență în timpul sarcinii și alăptării.