Îngrijirea specială

Produse: 1142
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
By Wishtrend
CATKIN
Cell Fusion C
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma Factory
DERMA MAISON
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
LINDSAY
L.O.C.K. Color
Masil
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
Rom&nd
ROUND LAB
Secret Key
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
Suiskin
the SAEM
TOSOWOONG
Unicorn Glow
Village 11 Factory
Welcos
Categorie
Vitamina C
Retinol/bakuchiol
Propolis
Niacinamidă
Centella asiatică
Arbore de ceai
Peptide
Extract mucină de melc
Colagen
Acizi
Ceramide
Acid hialuronic
Pielea normală
Aloe Vera
Uscăciunea și descuamărea
Cuperoză
Pielea sensibilă
Pielea grasă
Pielea uscată
Anti-îmbătrânire
Acnee și inflamații
Pigmentare
Сurățarea și îngustarea porilor
Pielea combinată

Produse cosmetice pentru îngrijirea specială pentru față

În categoria „îngrijirea specială” din magazinul online de produse cosmetice coreene myskin.md, se acordă o atenție deosebită liniei de produse pentru rezolvarea problemelor individuale ale pielii feței. Compoziția componentelor produselor speciale de îngrijire cosmetică este echilibrată pentru fiecare tip de piele și vizează rezolvarea problemelor specifice pentru corectarea imperfecțiunilor.
Seruri cu niacinamidă și ulei de arbore de ceai; tonice, emulsii și măști cu Aloe Vera - un hit al produselor cosmetice coreene; creme hidratante și netezitoare cu mucină de melc; produse cu extracte de plante exotice, dintre care una este centella asiatică, - toate acestea nu sunt o listă completă de produse cosmetice pentru îngrijire specială, care pot fi cumpărate în magazinele My Skin sau comandate online în magazinul online de produse cosmetice coreene din Moldova myskin.md

Doi cu doi fac patru! Este o regulă să folosiți produse cosmetice pentru îngrijirea corpului și a pielii! A cumpăra produse cosmetice de înaltă calitate pentru îngrijire specială în magazinele My Skin Moldova este ceva firesc.
Brandurile de produse cosmetice coreene din rețeaua de magazine My Skin se angajează să protejeze și să mențină tonul pielii sensibile, uscate, problematice și normale a feței.
În magazinul online puteți comanda un set eficient de instrumente pentru eliminarea problemelor legate de vârstă asociate cu influențe atmosferice negative și tulburări metabolice din organism.
Mijloacele necesare pentru îngrijirea anti – îmbătrânire, pentru combaterea cuperozei, pentru ameliorarea inflamației, a uscăciunii și a descuamării pielii feței pot fi comandate online în magazinul myskin.md cu livrare în Chișinău și în toată Moldova.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!