Carboxiterapia- o „revoltă” pentru piele.

Publicat:

Care este sensul îngrijirii zilnice? Oferiți pielii ceea ce îi lipsește: vitamine, acid hialuronic, colagen. Dar carboxiterapia este să faceți total opusul: saturați pielea cu ceea ce practic nu are nevoie - dioxid de carbon. Și apoi se activează „semnalul de alarmă” și o cantitate imensă de oxigen este trimisă în zona „afectată” a pielii de către organism. Și știm că acolo unde este oxigen, există o mai bună circulație a sângelui, și ca urmare, sinteză crescută de colagen, elastină, acid hialuronic, lifting și... întinerire! Iată concluzia: dioxidul de carbon nu dăunează, dar ajută.

Carboxiterapia clasică sunt injecțiile. Dar vă sugerăm să luați în considerare o opțiune fără injectare, care poate fi făcută acasă și să obțineți rezultatele unei proceduri de salon: lifting, hidratare, eliminarea umflăturii, uniformizarea tonusului și îmbunătățirea stării generale a pielii.

Recenziile despre carboxiterapie sunt diferite, dar absolut deloc contradictorii. Unii oameni văd un rezultat instantaneu, alții cred că procedura este cumulativă, dar oferă prospețime instantanee feței, eliminând umflarea sau ajutând la scăderea stagnării pielii. Carboxiterapia este potrivită pentru orice vârstă: la 40+ va reduce ridurile și va avea efect de lifting; la 30+ va elimina primele semne de îmbătrânire și oboseală, iar la 20 de ani va elimina urmele de post-acnee.

Masca alginată LINDSAY CO2 Modelling Mask este o combinație dintre masca cu alginat și carboxiterapie, o combinație dublă! Hidratare și nutriție intensă, eliminarea de edeme, lifting, netezire, eliminarea iritației, roșeața și peelingul, uniformizarea tonului și aceasta este, de asemenea, o procedură de înfrumusețare expresă atunci când trebuie să arătați fresh în doar o jumătate de oră.

În mod natural, conține alge, care au efect de întinerire și antiinflamator, ingrediente calmante și acid succinic, componenta cea mai valoroasă pentru pielea noastră. Are un efect intens de întinerire și antioxidant, poate netezi ridurile fine, elimină umflătura, reduce inflamația și elimină bacteriile, a căror dezvoltare duce la inflamație. Și ceea ce este important, acidul succinic îmbunătățește starea capilarelor, care are cel mai benefic efect asupra rozaceei.

Și amintiți-vă: “Când aveți grijă de frumusețe, trebuie să începeți cu inima și sufletul, altfel nicio cantitate de produse cosmetice nu va ajuta”.  Coco Chanel

Expertul tău în frumusețe, Tatiana Goncearuc.

best

С этим товаром покупают

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!