Centella asiatică

Produse: 245
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
CommonLabs
Cosrx
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Purito
Realigin
ROUND LAB
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
Skinfood
the SAEM
Village 11 Factory

Magia ale Centella asiatice în produsele cosmetice

Centella asiatică este o plantă unică cu multe proprietăți benefice. Adesea ascuns în formulă sub denumirea de madecassoside. (Madecassoside este o moleculă activă derivată din Centella) Este un ingredient hidratant, regenerant și vindecator în același timp.
Centella este originară din regiunile mlăștinoase din India, China și Australia. Planta are o compoziție chimică bogată, care conține saponine, taninuri, aminoacizi, acizi grași, ulei esențial, vitamine B, E, K și minerale. Fondurile cu Centella suprimă inflamația, protejează vasele de sânge, venele și capilarele, îndepărtează congestia limfatică, au proprietăți antioxidante, refac funcțiile de barieră ale pielii, făcând-o hidratată și mai puțin sensibilă la influențele mediului. Extractul de plantă ajută la combaterea primelor modificări legate de vârstă, a umflăturii și redă o culoare sănătoasă.
Utilizați cu prudență în timpul sarcinii.

De exemplu, cumpărați paduri de curățare sau hidratante cu Centella asiatică din magazinul MySkin. Și cu siguranță în viitor, veți dori să comandați întreaga linie de îngrijire cu Centella Asiatica în magazinul online cu produse cosmetice myskin.md cu livrare în toată Moldova. Mai mult, și acest lucru a fost dovedit de magicienii de frumusețe sud-coreeni, produsele cu Centella asiatică sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. Alegeți și decideți ce creme, măști pentru față, tonere cu centella să cumpărați pe myskin.md
Să știți dacă cuvântul „medecasozid” apare pe ambalajul unui produs cosmetic sau în descriere acestuia, rețineți că aceasta este o moleculă activă de centella, izolată sintetic de plantă.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!