Magia ale Centella asiatice în produsele cosmetice

Centella asiatica (centella asiatica sau cica) - sună regal.
Fiind exclusiv și benefic, acest ingredient pe bază de plante a apărut în îngrijirea cosmetică a pielii din Coreea. Și, deși beneficiile medicinale ale Centella asiatice au fost mult timp studiate în medicina, abia în secolul al XX-lea a venit momentul ca aceasta să se activeze în domeniul cosmetic. Puteți vorbi cât doriți despre proprietățile antioxidante ale Centella, antibacteriene, antiinflamatoare; scrieți despre cum funcționează produsele cosmetice cu centella pentru refacerea, vindecarea și întinerirea pielii, dar este mai bine să vă permiteți o vizită plăcută și mergeți la magazinul de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău.
Aici veți găsi Centella în multe creme, seruri, emulsii, măști și tonifiere pentru față.

Produse: 172
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

De exemplu, cumpărați paduri de curățare sau hidratante cu Centella asiatică din magazinul MySkin. Și cu siguranță în viitor, veți dori să comandați întreaga linie de îngrijire cu Centella Asiatica în magazinul online cu produse cosmetice myskin.md cu livrare în toată Moldova. Mai mult, și acest lucru a fost dovedit de magicienii de frumusețe sud-coreeni, produsele cu Centella asiatică sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. Alegeți și decideți ce creme, măști pentru față, tonere cu centella să cumpărați pe myskin.md
Să știți dacă cuvântul „medecasozid” apare pe ambalajul unui produs cosmetic sau în descriere acestuia, rețineți că aceasta este o moleculă activă de centella, izolată sintetic de plantă.