Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Ceramide

Produse: 178
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
Cell Fusion C
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
DERMA MAISON
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
LINDSAY
May Island
MEDIPEEL
Missha
PURITO
Realigin
ROUND LAB
Secret Key
SKINFOOD
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
the SAEM
Village 11 Factory

Ceramide în produsele cosmetice pentru îngrijirea pielii feței

Funcția principală a barierei noastre epidermice este protecția. Nu permite pătrunderea substanțelor nocive în organism, previne pierderea umidității, protejează împotriva factorilor negativi de mediu. Pentru activitatea sa cu drepturi depline, sunt necesare ceramide, dar eficacitatea lor poate scădea. Orice poate afecta acest lucru - vârsta, lumina ultravioletă, utilizarea produselor cosmetice agresive. Este logic că dacă pielea nu are propriile ceramide, acestea pot fi adăugate extern.
Ceramidele sunt molecule lipidice formate dintr-un acid gras și sfingozină (un aminoalcool cu ​​efect antimicrobian pronunțat și capabil să stimuleze sinteza colagenului. Ceramidele, precum cimentul, leagă solzii pielii împreună și fac parte din piele, nu provoacă o reacție alergică și sunt potrivite pentru orice tip de piele, inclusiv sensibilă și atopică. Ameliorează roșeața și mâncărimea și pot calma pielea după peelingurile acide. Există și un studiu în care ceramidele au fost folosite în timpul terapiei acneei și au dat rezultate bune, îmbunătățind semnificativ starea pielii. Nu există contraindicații pentru utilizarea ceramidelor. Sunt sigure și eficiente pentru repararea pielii.

Puteți cumpăra produse cosmetice cu ceramide de uz general în Moldova în rețeaua de magazine My Skin din Chișinău sau comanda online cu livrare la myskin.md
Am decis că este timpul să cumpărăm o cremă cu ceramide - contactați MySkin! Împreună cu cremele de față hidratante, la recomandarea managerilor, veți putea să cumpărați cremă coreeană pentru zona ochilor cu ceramide, cremă BB cu ceramide, cremă pentru mâini și corp. Ceramidele sunt indispensabile în îngrijirea părului împotriva ruperii și despicării. Vă recomandăm să cumpărați mască coreeană pentru păr colorat și păr milajat cu ceramide într-unul din magazinele de produse cosmetice My Skin din Chișinău.
Îngrijirea trebuie să fie complexă. Ceramidele sunt necesare!

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!