Ceramide în produsele cosmetice pentru îngrijirea pielii feței

Ceramidele - grăsimile care țin celulele pielii unite - sunt un alt soldat ferm care păstrează echilibrul apei din derm. Acestea se află în spațiul intercelular al unei persoane, dar odată cu vârsta, aprovizionarea lor este epuizată și trebuie completată cu ajutorul produselor cosmetice. Ceramidele sunt utilizate pe scară largă în industria de frumusețe din Coreea. Și ceea ce este important, se folosesc anume ceramidele, de origine vegetală. Acest lucru demonstrează cât de scrupuloși sunt producătorii coreeni de cosmetice cu privire la caracteristicile individuale ale pielii, în special predispuse la alergii.

Produse: 51
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Puteți cumpăra produse cosmetice cu ceramide de uz general în Moldova în rețeaua de magazine My Skin din Chișinău sau comanda online cu livrare la myskin.md
Am decis că este timpul să cumpărăm o cremă cu ceramide - contactați MySkin! Împreună cu cremele de față hidratante, la recomandarea managerilor, veți putea să cumpărați cremă coreeană pentru zona ochilor cu ceramide, cremă BB cu ceramide, cremă pentru mâini și corp. Ceramidele sunt indispensabile în îngrijirea părului împotriva ruperii și despicării. Vă recomandăm să cumpărați mască coreeană pentru păr colorat și păr milajat cu ceramide într-unul din magazinele de produse cosmetice My Skin din Chișinău.
Îngrijirea trebuie să fie complexă. Ceramidele sunt necesare!