Contra căderii

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 22
DR+ BANGGIWON Șampon pentru păr Cool, 1000 ml 328 MDL DR+ BANGGIWON Șampon pentru păr Cool, 1000 ml

Șampoane ferme împotriva căderii părului

Părul sănătos și des în orice moment a fost considerat un atribut al frumuseții, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Căderea părului este o tragedie, dar este întotdeauna reală?

Căderea părului este un proces ciclic care poate apărea la fiecare trei până la patru luni, adică de aproximativ trei până la patru ori pe an.

Aceasta este o pierdere sezonieră atunci când foliculii de păr sunt reînnoiți. Este în regulă. La urma urmei, în fiecare zi avem aproximativ 50-150 de fire de păr care cad în ritm.
Motivul caderii poate fi temporar, cum ar fi soarele. Când mergem la plajă sau stăm la soare cu capul gol, avem arsuri solare, iar scalpul, împreună cu stratul cornos, părul care este deja în stadiul de îmbătrânire este îndepărtat. Prin urmare, la aproximativ o lună de la odihnă la soare activ, părul cade mai mult. Acestea pot fi probleme hormonale care trebuie abordate de un medic. Și, de asemenea, evenimentul care a provocat pierderea s-ar fi putut întâmpla în trecut: de la câteva săptămâni la câteva luni. Și ai văzut consecințele abia acum, când părul a început să îți cadă intens fără niciun motiv aparent. De exemplu, stres sever: creșterea părului nou se oprește, deși cantitatea totală este încă menținută. Lipsa de hrănire a foliculilor de păr duce treptat la subțierea părului existent, iar aceștia încep să cadă fără a fi înlocuiți cu altele noi. În acest moment, simți o pierdere a volumului părului, deși, cel mai probabil, ai trecut deja printr-o perioadă grea și acum te descurci bine.

Alege șampoane blânde, hidratante și hrănitoare, dar concentrează-te pe produse de îngrijire complementare: fiole, seruri, spray-uri pentru creșterea părului fără îndoială.