Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Șampoane

Produse: 87
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Abreeze
A'pieu
CP-1
Derma & More
DR+ BANGGIWON
Kerasys
La'Dor
Masil
May Island
simplyO
SNP
Welcos
Categorie
Pentru păr normal
Pentru păr deteriorat
Рentru păr vopsit
Pentru păr gras
Pentru păr dezordonat
Pentru pielea sensibilă
Contra căderii
Pentru păr uscat
Pentru oferire volum
Șampoane fără sulfați/surfactanți moi

Șampoane coreene - sănătatea și frumusețea părului

Ne amintim că primul pas într-un tratament facial este curățarea pilelii. Curățarea este la fel o etapa principală a complexului de îngrijire a părului. Și șamponul este responsabil pentru asta.
Atunci când alegeți un șampon coreean în magazinul online myskin.md, este important nu numai să acordați atenție selecției exotice atractive a componentelor dintr-un ambalaj. Asigurați-vă că sunteți gata să adăugați produsul potrivit pentru tipul de păr și scalp în „coșul de cumpărături”.
Încercați și îndrăgostiți-vă de șampoanele coreene, a căror gamă diversă și multifuncțională este prezentată în Moldova de marca My Skin.
Pentru a vă familiariza cu produsul din magazinele My Skin, puteți alege un volum de 100 ml, o sticlă standard - 250 ml, iar dacă veți împărți șamponul cu întreaga familie, alegeți 750 sau 950 ml.
Oferă confort și ușurință părului tău cu myskin.md

Șampoane coreene în Moldova - o selecție largă și o linie completă de îngrijire a părului și scalpului de toate tipurile în magazinul online myskin.md
Șampoane pentru păr gras și păr uscat, pentru păr deteriorat, pentru scalpul sensibil. Atunci când alegeți, studiați cu atenție compoziția de pe ambalaj sau contactați managerul - consultant al magazinului online myskin.md
De asemenea, puteți cumpăra un șampon coreean unic sau un balsam pentru păr încrețit și neascultător de pe myskin.md

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!