Creme cu SPF - creme de protecție solară

Poate cineva nu știe? Dar avem nevoie de protecții solare și geluri nu doar vara dar și pe tot parcursul anului.Chiar și pe vreme înnorată, lumina ultravioletă pătrunde prin nori și se reflectă de pe diferite suprafețe și ne afectează pielea. Cremele UV ne protejează pielea de îmbătrânire, lăsând-o frumoasă și tânără pentru mulți ani înainte. Protecțiile solare coreene, cu textura lor ușoară, sunt capabile să reflecte razele UVA și UVB, care suprimă sistemul imunitar, duc la arsuri, alergii și îmbătrânire a pielii. Cremele SPF coreene includ: colagen, extracte din plante, acid hialuronic și alte componente cu proprietăți de vindecare și întinerire.

Este necesară prezența protecției solare în fiecare casă. Bucurați-vă de soare în siguranță, comandați creme SPF în magazinul online myskin.md

Produse: 50
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Nu aveți o zi fără machiaj? Perfect! Protecțiile solare coreene pot fi utilizate sub și pe machiaj. Datorită compoziției lor, hidratează, previn pigmentarea și formarea ridurilor. Managerii ai rețelei de magazine My Skin din Chișinău sunt întotdeauna gata să vă răspundă la întrebări și să vă ajute să alegeți și să cumpărați produse de protecție solară din produsele cosmetice coreene pentru părul uscat și îngrijirea pielii feței.