Creme cu SPF

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
SPF
Tipul pielii
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 0

Creme cu SPF - creme de protecție solară

Protecția solară este esențială pe tot parcursul anului. Factorul de protecție poate varia în funcție de sezon. Dacă nu folosiți protecție solară, eforturile dumneavoastră de îngrijire a feței sunt reduse la minimum. Toate serurile și cremele de lux cu peptide, colagen și acid hialuronic vor fi neputincioase împotriva razelor solare.
Ce este SPF? Nu este deloc greu de descifrat: „sun protector factor”, care înseamnă factor de protecție solară. Vorbim aici despre componentele care nu permit radiațiilor solare să dăuneze pielii noastre: provoacare îmbătrânirea prematură, distrugerea colagenului din piele, provoacă pigmentarea, perturbă bariera protectoare a pielii, crește sensibilitatea acesteia. Astfel de produse cosmetice sunt necesare chiar și în zilele înnorate, chiar și iarna, pentru că încă primim o doză de radiație solară.
Următoarele litere de pe ambalajul cremei înseamnă:
UVB: razele solare, care reprezintă 5% din radiațiile UV, provoacă arsuri și arsuri solare;
UVA: razele soarelui care acționează ca o bombă cu ceas, pătrunzând adânc în piele și păstrând efectele negative în ea pentru viitor. Insigna UVA de pe ambalaj indică faptul că produsul vă protejează pielea de razele UV-A și este formulat pentru a îndeplini toate cerințele UE.
Tot pe ambalajul cremei solare se poate observa abrevierea PA+, care indică intensitatea protecției împotriva razelor UVA ale soarelui. Indicele PA este indicat prin semne plus: „+”, „++” sau „+++”.
Inscripția de pe eticheta „protecție cu spectru larg” înseamnă că crema va proteja atât împotriva întregului spectru al razelor UVA, cât și împotriva razelor UVB.
Aplicați protecție solară cu 15-20 de minute înainte de expunerea la soare. Aplicați-l în ultimul pas al rutinei de îngrijire a pielii, deasupra cremei de zi cu zi. Sau în locul lui, tk. toate cremele SPF coreene conțin o varietate de componente de îngrijire. Imaginați-vă, există îngrijirea dumneavoastră obișnuită și există o armură de protecție sub formă de cremă cu SPF. Puteți aplica machiaj deasupra. Dacă utilizați produse tonale cu un factor de protecție, atunci acestea nu vor fi suficiente. Nu vă zgârciți cu cremă. Este foarte important să aplicați protecția cu un strat suficient de dens și uniform, altfel se pierde sensul. Pe plajă, reînnoiește-ți crema de protecție solară la fiecare două ore.
Iubește-te, protejează-ți tinerețea și frumusețea, sporește eficacitatea produselor tale de îngrijire preferate uneori folosind creme de protecție solară.
Și amintiți-vă, cel mai bine este să clătiți crema SPF cu un ulei hidrofil.