Produse cosmetice pentru zona din jurul ochilor

Pielea din această zonă este mai subțire și mai sensibilă, prin urmare necesită o atenție aparte și îngrijire specială. Și aici ar trebui să luăm un exemplu de la femeile coreene, care sunt atât de atente și răbdătoare în ceea ce privește îngrijirea pielii. Aderarea la un anumit regim de îngrijire devine un fel de ritual care îmbunătățește rapid rezultatul.
Datorită formulelor inovatoare de creme și seruri pentru zona ochilor, producătorii coreeni cuceresc din ce în ce mai mult piața europeană. Compoziția cremelor coreene este îmbogățită în principal cu ingrediente naturale, așa că urmăriți data expirării atunci când le utilizați.

Produse: 39
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Rețineți că toți producătorii coreeni de creme pentru pielea din zona ochilor se conduc după următoarele efecte care trebuie să asigure produsul său: corectează cearcănele, hidratează profund, elimină umflăturile de dimineață de sub ochi, creează un efect de strângere, îmbunătățesc culoarea și uniformizează tonul.
Învață să-ți asculți pielea și să aplici cremele potrivite la alegere. Acest lucru vă va aduce beneficii și rezultatul nu va întârzia să apară.

Comandați o cremă pentru zona din jurul ochilor în magazinele My Skin din Moldova pentru a rămâne tot așa de frumoasă.