Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

În jurul ochilor

Produse: 1
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Frudia
Secret Key
the SAEM
Tipul pielii
Cuperoză
Ten matur
Toate tipurile de piele
Piele uscată
Piele sensibilă
Grasă/problematică
Pielea normală
Piele combinată
Pigmentare

Produse cosmetice pentru zona din jurul ochilor

Cea mai delicată zonă de pe fața noastră este zona din jurul ochilor. Necesită atenție sporită și îngrijire atentă.
Pielea din zona ochilor este foarte subțire, efectele muncii mușchilor faciali, adică ridurile, sunt imprimate mai repede asupra ei. Glandele sebacee din această zonă sunt aproape absente, așa că este aproape lipsită de mantaua lipidică, ceea ce înseamnă că este predispusă la deshidratare și pierderea elasticității. Evident, cu asemenea date inițiale, pielea are nevoie de ajutor: protecție, hidratare și nutriție. La ce varsta sa incepi? Dacă o fată la vârsta de 16 ani are o vedere slabă și mijește constant, atunci merită deja să începeți să aplicați o cremă ușoară cu acid hialuronic pentru a preveni apariția cutelor adânci.
Aplicarea cremei în jurul ochilor nu este dificilă, principalul lucru este să cunoașteți câteva reguli simple:
1. Nu frecăm crema, ci de parcă o introducem cu degetul.
2. Daca urmati sistemul coreean de ingrijire, aplicati mai intai un toner, ser, apoi o crema de ochi si abia apoi o crema de fata.
3. Crema se aplica de-a lungul osului orbital si sub spranceana, fara a afecta linia genelor, pentru a evita edemul.
4. Absorbția completă a cremei durează aproximativ 15 minute, dacă după acest timp simțiți exces, acestea se pot șterge cu un șervețel.
5. Merită să folosiți crema sub ochi de 2 ori pe zi. Seara, aplicați cu 30-60 de minute înainte de culcare pentru a evita umflarea.

Rețineți că toți producătorii coreeni de creme pentru pielea din zona ochilor se conduc după următoarele efecte care trebuie să asigure produsul său: corectează cearcănele, hidratează profund, elimină umflăturile de dimineață de sub ochi, creează un efect de strângere, îmbunătățesc culoarea și uniformizează tonul.
Învață să-ți asculți pielea și să aplici cremele potrivite la alegere. Acest lucru vă va aduce beneficii și rezultatul nu va întârzia să apară.

Comandați o cremă pentru zona din jurul ochilor în magazinele My Skin din Moldova pentru a rămâne tot așa de frumoasă.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!