Сremă iluminator

Produse: 28
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
BEAUTYDRUGS
By Wishtrend
CommonLabs
COSRX
Coxir
Derma Factory
Frudia
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
Secret Key
SOME BY MI
the SAEM
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Сremă iluminator pentru față

Modificările de culoare a pielii care apar în anumite zone ale corpului se numesc pigmentare sau pete de vârstă. Trebuie remarcat imediat că nu există pete de vârstă nerezonabile. Se întâmplă ca o persoană să nu-și amintească imediat motivul. Cu toate acestea, analizând diverse situații de viață din ultimele șase luni, este posibil să înțelegem ce a cauzat pigmentarea.

Principalele cauze ale petelor de vârstă: lumina solară, predispoziție genetică, perturbări hormonale, un mediu nefavorabil, pigmentare post-inflamatoare (post-acnee și proceduri cosmetice nereușite), luarea anumitor medicamente, boli ale ficatului și tractului gastro-intestinal, stres. Dacă bărbații, la general, nu suferă foarte mult despre asta, atunci pentru femei acest defect cosmetic le strică viața. Petele pigmentate nu se formează la suprafață, ci în interiorul pielii și sunt cauzate de enzima melanină. Aceeași enzimă determină culoarea înnăscută a pielii - cu cât mai multă enzimă, cu atât pielea umană este mai întunecată. Dar saturația pielii cu melanină nu rămâne aceeași pe tot parcursul vieții, cel mai adesea cantitatea de enzimă crește, iar acest lucru se întâmplă după o expunere indelungata la soare. Prin urmare, cel mai important mijloc de combatere a pigmentării este crema SPF. Amintiți-vă, scăparea de pigmentare este un proces lung, aici ar trebui să aveți răbdare.

Cremele iluminatoare coreene, pe care le puteți vedea în catalogul magazinului nostru online myskin.md, pot fi folosite dimineața și seara, precum și ca bază pentru machiaj. Un rezultat evident poate fi de așteptat în termen de două luni de la utilizarea regulată. Acordați atenție liniei de produse cosmetice de la pigment a brandului CosRX.
Nu întârzia decizia. Comandați și cumpărați astăzi o cremă iluminatoare la prețuri avantajoase din magazinele My Skin.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!