Cremă de față nutritivă

Suntem de acord că produsele cosmetice coreene sunt semnificativ diferite de cele europene. Secretul eficacității sale constă în unicitatea compoziției sale. Toate componentele utilizate la crearea acelorași creme sunt naturale: extracte de alge, cărbune, acizi din fructe, colagen și vitamine, ginseng și altele.
Dar merită să ne amintim că nu există „cea mai bună cremă coreeană universală” care să rezolve toate problemele. Pentru fiecare tip de piele sunt cremele cu o componență complet diferită. Dacă întâmpinați dificultăți în alegerea unei creme nutritive, vă rugăm să contactați consultanții noștri.

O gamă largă de creme, prezentate în catalogul magazinului online myskin.md, vă vor permite să alegeți personal o cremă nutritivă perfectă pentru pielea dvs.

Produse: 55
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Cremele nutritive care conțin ceară de albine, extract de rădăcină de ginseng, un complex de uleiuri vegetale vor ajuta la saturarea pielii cu energie naturală, elimină uscăciunea și descuamarea, reduc apariția ridurilor mimice și protejează împotriva manifestărilor negative. Aceste componente elimină substanțele nocive din celule, activează metabolismul, stimulează circulația sângelui și îmbunătățesc starea generală a pielii.

Comandând o cremă de uz zilnic în magazinele My Skin din Chișinău, veți primi doză garantată de dispoziție bună.