Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Cremă nutritivă

Produse: 29
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
By Wishtrend
CommonLabs
COSRX
Coxir
Elizavecca
Eunyul
Frudia
MEDIPEEL
PURITO
ROUND LAB
Secret Key
SNP
SOME BY MI
the SAEM
Village 11 Factory
Tipul pielii
Cuperoză
Ten matur
Toate tipurile de piele
Piele uscată
Piele sensibilă
Grasă/problematică
Pielea normală
Piele combinată
Pigmentare

Cremă de față nutritivă

Toată lumea știe că organismul nostru se poate descurca mult timp fără hrană, dar noi nu ne putem lipsi de ea. Și acest lucru se aplică și pielii în aceeași măsură. Nutrienții din cosmetice sunt asimilați corespunzător numai atunci când există suficient conținut în țesuturile de apă, care este un participant indispensabil în metabolism. Și sunt necesare pentru piele, precum și pentru umiditate.

Care este funcția cremelor hrănitoare? În primul rând, este o funcție de protecție: filmul lipidic de pe suprafața pielii este prima linie de apărare împotriva efectelor negative ale mediului extern. A doua este regenerarea. Pe lângă eliminarea toxinelor și păstrarea atractivității pielii, acest fapt nu poate fi subestimat. Mulți cred că cremele hrănitoare sunt texturi grele, uleioase. Acesta este un stereotip învechit. Da, pentru unele tipuri de ten astfel de consistențe vor fi optime, dar în lumea cosmetică modernă de mult timp cuvântul „nutritiv” nu înseamnă uleios sau lipicios.

Cremele nutritive care conțin ceară de albine, extract de rădăcină de ginseng, un complex de uleiuri vegetale vor ajuta la saturarea pielii cu energie naturală, elimină uscăciunea și descuamarea, reduc apariția ridurilor mimice și protejează împotriva manifestărilor negative. Aceste componente elimină substanțele nocive din celule, activează metabolismul, stimulează circulația sângelui și îmbunătățesc starea generală a pielii.

Comandând o cremă de uz zilnic în magazinele My Skin din Chișinău, veți primi doză garantată de dispoziție bună.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!