Сremă pentru corp

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 0

Сremă pentru corp

Dacă neglijăm utilizarea cremei de corp, atunci procesul de îmbătrânire a pielii este accelerat semnificativ. Iar restabilirea sănătății și tinereții pielii corpului este un proces extrem de dificil și de lungă durată. Prin urmare, cel mai bine este să ai grijă de tine în avans. Crema de corp oferă pielii hidratare, o hrănește, o catifelează și o face mătăsoasă. Este esențial pentru îngrijirea și întreținerea completă a pielii. Dar pentru ca aplicarea cremei să fie mai eficientă, aceasta trebuie folosită corect.
Astfel de produse cosmetice se aplică pe pielea uscată sau ușor umedă a picioarelor, coapselor, abdomenului, pieptului, brațelor și altor părți ale corpului, cu excepția feței și gâtului. Timpul optim de aplicare este după efectuarea unei proceduri de baie, duș sau baie. Pielea curățată și catifelată absoarbe mai bine nutrienții și, datorită cremei, păstrează bine hidratarea.
Se recomandă utilizarea unor astfel de produse după fiecare procedură de apă, ideal de două ori pe zi. Dimineata poti folosi produse cu proprietati hidratante, iar seara cu o buna compozitie nutritiva. Nevoia de hidratare și nutriție a pielii poate fi judecată după viteza cu care produsul este absorbit.

Dacă este uscat, înmoaie și hrănește-l de două ori pe zi, mai ales iarna. Pielea normală are nevoie de acest tratament după fiecare duș. În loc de cremă, puteți folosi lapte de corp, loțiune sau iaurt pentru a trata pielea grasă.
Cel puțin, crema de corp trebuie aplicată de 1-2 ori pe săptămână, după fiecare utilizare a scrubului. Excepție fac coji pe bază de ulei. După aplicarea acestora, nu este necesară utilizarea cremei.