Сremă pentru mâini 

Aspectul vizual mâinilor unei persoane poartă informații importante despre personaj, despre starea internă, chiar despre profesie sa. Produsele cosmetice coreene pentru îngrijirea mâinilor folosesc ingrediente naturale și cele mai inovatoare produse din domeniu. Cremele coreene sunt bogate în compoziție: cremele cu extract de mere, care hrănesc, tonifiază și hidratează, pe bază de struguri - au proprietăți uimitoare de întinerire. Cremele cu Madecassoside de la Centella Asiatica sporesc efectul de vindecare. Prezența coenzimei în compoziție va încetini procesul de îmbătrânire și va preveni apariția petelor pigmentare. Gelul de curățare pentru mâini va elimina până la 99% din bacteriile patogene.

Dezvăluirea secretelor puțin cunoscute ale cremei de mâini coreene este ușoară. Cumpărați cremă de mâini coreeană în magazinul online myskin.md

Produse: 43
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Puteți cumpăra creme coreene pentru mâini în magazinele My skin din Chișinău sau comanda online la myskin.md cu livrare în Moldova.
Produsele cosmetice coreene pentru îngrijirea mâinilor sunt o sursă de vitamine și minerale care restabilesc activitatea fibroblastelor și ajută la întârzierea apariției manifestărilor legate de vârstă.