Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Derma B: îngrijire confortabilă pentru pielea sensibilă.

Publicat:

Gingașă, capricioasă, atât de sensibilă... O atingere stângace și va lăsa o vânătaie... Gel de duș greșit-iritație. Cremă greșită-roșeață. Și chiar și o curea de mătase poate lăsa o urmă pe umăr? Este totul despre prințesă? Sau despre pielea ta?

Deci, pentru prințese gingașe, și nu numai, totul a fost deja inventat!

Derma B este unul dintre mărcile concernului sud-coreean NeoPharm, care este cel mai bine cunoscut pentru liniile sale Real Barrier și Atopalm. Și dacă îți pasă de corpul tău la fel de mult ca și de față, cu siguranță îți va plăcea Derma B. Acesta este un brand care creează produse cosmetice pentru pielea cea mai sensibilă, delicată, atopică, capricioasă.

Textura cremoasă moale și bogată a CeraMD Cream Wash este concepută pentru a calma rapid mâncărimea și iritația cauzate de uscarea excesivă a pielii.

Caracteristica cheie a liniei este utilizarea tehnologiei brevetate Multi Lamellar Emulsion, sau MLE, care se bazează pe principiul unei emulsii multistrat. Formulele produselor sunt create în așa fel încât componentele benefice să fie integrate în structura pielii cât mai „armonios” și să ofere efect maxim. Unicitatea unor astfel de produse cosmetice constă în asemănarea cu celulele pielii. Datorită acestui fapt, particulele, ca un plasture, sunt încorporate în stratul lipidic deteriorat, vindecă activ rănile, microdeteriorările și îi restabilesc integritatea.

Loțiunea de corp Mild Moisture Body Lotion asigură o hidratare intensivă, fără aspect lipicios, catifelează zonele aspre, elimină iritația și roșeața pielii, restabilind bariera protectoare a pielii.

Structurile lamelare asigură transportul complet al ingredientelor active în straturile profunde ale pielii, multiplicând efectul terapeutic. Pielea absoarbe substanțele active și cu ajutorul lor corectează procesele celulare importante. Datorită tehnologiei MLE, echilibrul apei este restabilit, regenerarea celulară este accelerată, elementele inflamatorii și iritațiile dispar.

Produsul este format din 99% uleiuri naturale, compensează lipsa de umiditate a epidermei, întărește funcțiile de protecție, crește fermitatea și elasticitatea țesuturilor. Uleiul are o aromă parfumată, delicată: piersici; verdeață și iasomie; mosc și chihlimbar. Uleiul este potrivit chiar și pentru bebeluși.

Produsele de îngrijire corporală sunt universale pentru toate tipurile de piele. Și sunt potrivite chiar și pentru copii. Fie ca pielea dvs. să nu mai fie capricioasă.

Vă doresc confort, expert în frumusețe Tatiana Goncearuc.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!