Emulsii

Produse: 29
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
By Wishtrend
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
FRANKLY
Frudia
It's Skin
Jay Jun
May Island
MEDI-PEEL
Missha
PURITO
ROUND LAB
Secret Key
SNP
Some By Mi
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos
Tipul pielii
Toate tipurile de piele
Piele uscată
Piele sensibilă
Grasă/problematică
Pielea normală
Piele combinată
Pigmentare
Cuperoză
Ten matur
Vârsta
Peste 45 ani
35-45 ani
25-35 ani
Până la 25 ani

Emulsii pentru față

Emulsie/Lotiune
Pentru a menține pielea cât mai hidratată, este important să o „sigilăm”, iar aici vine în ajutor o loțiune sau o emulsie.
Consistența emulsiei este similară cu o cremă foarte lichidă. Sarcinile sale principale sunt de a hidrata pielea cât mai rapid și profund posibil. Emulsia formează o peliculă subțire care reține umiditatea și reprezintă o bună protecție împotriva influențelor negative ale mediului. Se absoarbe rapid fără a lăsa strălucire sau grăsime. Produsul se aplica in urmatoarea ordine: demachiant - toner - esenta / ser - emulsie - crema. Frecați-vă palmele pentru a vă încălzi mâinile. Acest lucru va spori efectul remediului.
Inițial, emulsiile au fost inventate pentru proprietarii de piele uscată și sensibilă, prin urmare conțin doar ingrediente hipoalergenice. Pentru pielea sensibilă și cu probleme, acest remediu va ameliora iritația și descuamarea.
În pielea matură, emulsia încetinește procesul de îmbătrânire. Pentru tenul gras și mixt pe vreme caldă, o emulsie fără cremă poate fi suficientă.
După acțiunea lor, emulsiile moderne se împart în: hidratante, calmante, hrănitoare, de albire și de protecție solară.
Care este diferența dintre o emulsie și o cremă?
Emulsia și crema sunt foarte asemănătoare ca proprietăți și compoziție. Dar emulsia conține și emulgatori care nu sunt prezenți în cremă. Aceste ingrediente ajută la amestecarea uleiului și a apei. Ca urmare, produsul pătrunde în straturile mai profunde ale pielii.

Sortimentul magazinelor de produse cosmetice coreene My Skin are o mare selecție de emulsii. Cum se face alegerea corectă? O soluție simplă este o consultare cu managerii de frumusețe myskin.md. Sau câteva recomandări pentru folosire: iarna, iarna sunt relevante emulsiile hrănitoare, primăvara - răcoritoare și tonifiante cu extract de ceai verde, conferind feței un aspect sănătos, o emulsie cu mucină de melc sau cu extract de arbore de ceai este potrivită pentru pielea traumată, o emulsie cu acid hialuronic va proteja pielea de influențele mediului și de radiațiile UV.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!