Emulsii pentru față

Emulsia de față coreeană este un produs care e puțin cunoscut în Europa. Este foarte asemănător cu crema, dar are o textură mai ușoară.
În sistemul complex de îngrijire a pielii din Coreea, emulsia se află între ser și cremă. Ce face utilizarea sa atât de importantă? Emulsia conține emulgatori care ajută la amestecarea uleiului și a apei, în urma căreia produsul pătrunde în straturile mai adânci ale pielii. Vestea bună este că emulsia este potrivită pentru orice tip de piele, principalul lucru fiind să-ți alegi corect produsul, ținând cont de caracteristicile tale și de sezon.

În catalogul magazinului online myskin.md, puteți comanda cu ușurință o emulsie coreeană și puteți obține mai multe soluții simultan: hidratare instantanee, protecție împotriva exfolierii și inflamației pielii, saturație a pielii cu vitamine.

Produse: 47
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Sortimentul magazinelor de produse cosmetice coreene My Skin are o mare selecție de emulsii. Cum se face alegerea corectă? O soluție simplă este o consultare cu managerii de frumusețe myskin.md. Sau câteva recomandări pentru folosire: iarna, iarna sunt relevante emulsiile hrănitoare, primăvara - răcoritoare și tonifiante cu extract de ceai verde, conferind feței un aspect sănătos, o emulsie cu mucină de melc sau cu extract de arbore de ceai este potrivită pentru pielea traumată, o emulsie cu acid hialuronic va proteja pielea de influențele mediului și de radiațiile UV.