Emulsii

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
Tipul pielii
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 31
the SAEM Set pentru față Jeju Fresh Aloe, 3 buc 218 MDL the SAEM Set pentru față Jeju Fresh Aloe, 3 buc
Holika Holika Emulsie hidratantă Good Cera, 130 ml 365 MDL Holika Holika Emulsie hidratantă Good Cera, 130 ml
ROUND LAB Set pentru față Special Set, 2 buc 649 MDL ROUND LAB Set pentru față Special Set, 2 buc
ROUND LAB Loțiune pentru față 1025 Dokdo, 200 ml 359 MDL ROUND LAB Loțiune pentru față 1025 Dokdo, 200 ml

Emulsii pentru față

Emulsie/Lotiune
Pentru a menține pielea cât mai hidratată, este important să o „sigilăm”, iar aici vine în ajutor o loțiune sau o emulsie.
Consistența emulsiei este similară cu o cremă foarte lichidă. Sarcinile sale principale sunt de a hidrata pielea cât mai rapid și profund posibil. Emulsia formează o peliculă subțire care reține umiditatea și reprezintă o bună protecție împotriva influențelor negative ale mediului. Se absoarbe rapid fără a lăsa strălucire sau grăsime. Produsul se aplica in urmatoarea ordine: demachiant - toner - esenta / ser - emulsie - crema. Frecați-vă palmele pentru a vă încălzi mâinile. Acest lucru va spori efectul remediului.
Inițial, emulsiile au fost inventate pentru proprietarii de piele uscată și sensibilă, prin urmare conțin doar ingrediente hipoalergenice. Pentru pielea sensibilă și cu probleme, acest remediu va ameliora iritația și descuamarea.
În pielea matură, emulsia încetinește procesul de îmbătrânire. Pentru tenul gras și mixt pe vreme caldă, o emulsie fără cremă poate fi suficientă.
După acțiunea lor, emulsiile moderne se împart în: hidratante, calmante, hrănitoare, de albire și de protecție solară.
Care este diferența dintre o emulsie și o cremă?
Emulsia și crema sunt foarte asemănătoare ca proprietăți și compoziție. Dar emulsia conține și emulgatori care nu sunt prezenți în cremă. Aceste ingrediente ajută la amestecarea uleiului și a apei. Ca urmare, produsul pătrunde în straturile mai profunde ale pielii.