Este imposibil să nu observi. Mătreaţă. Cum să scapi?

Publicat:

Uneori aud de la clienții noștri: nu, nu am mătreață, doar un scalp descuamat sau solzi vizibili pe păr. Insa exact acest fapt demonstrează unul dintre semnele mătreții. Alți factori care indica prezenta matretii la un nivel mult mai sever și incomod sunt: mâncărimi ale pielii; apariția zonelor iritate și înroșite; sensibilitate crescută a scalpului. Mătreața uleioasă provoacă adesea căderea părului.  Nu e nevoie sa ai toate caracteristicile severe ale matretei ca sa incepi tratarea scalpului pentru a preveni consecințele ulterioare.

Mătreața este o afecțiune a pielii de pe cap, care se caracterizează prin descuamarea rapidă a celulelor epidermice. Dacă în mod normal stratul cornos este reînnoit în aproximativ 28 de zile, atunci această condiție reduce timpul ciclului la 13-15 zile.

Cauzele matretii:

Scalpul gras creează un mediu favorabil pentru perturbarea microbiomului pielii, care este factorul ce cauzează mătreața. În acest caz, pe lângă utilizarea unor mijloace speciale, merită să vă revizuiți dieta.

Stresul emoțional, oboseala cronică, depresia este un fapt dovedit științific încă din 2007. Prin urmare, alegând îngrijirea potrivită, nu uitați să mergeți la medic.

Aerul rece și schimbările de temperatură: trihologii notează că în sezonul de iarnă, numărul pacienților cu plângeri de mătreață crește. Mama avea dreptate:) Poartă o caciulă!

Greșeli de îngrijire: curățarea agresivă a scalpului sau produsele de îngrijire a părului selectate necorespunzător pot slăbi funcțiile de protecție ale scalpului și pot provoca modificări în microbiomul scalpului.

Încercați un șampon universal pentru toate tipurile de păr și scalp care hidratează perfect, combate mătreața și hidratează.

Șampon revigorant și tonifiant cu mentol, care este potrivit pentru scalpul gras, un remediu eficient împotriva erupțiilor cutanate, inflamației, ameliorează iritația de la nivelul scalpului, ajută la îndepărtarea mătreții.

Spray împotriva căderii părului, stimulând creșterea acestuia.

 

Masca Lador ACV Vinegar Treatment cu oțet de mere asigură îngrijirea simultană a părului și a scalpului.

Acest șampon zilnic, fără siliconi, de la Kerasys, cu parfum de mentă curăță eficient scalpul și întărește părul pentru a stimula creșterea acestuia.

 

Expertul tău în frumusețe, Tatiana Goncearuc!

 
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!