Extractul de cuib de rândunică. Aproape o pastilă magică :)

Publicat:

În ultimii zece ani, piața coreeană a frumuseții a depășit Franța și Japonia, care au fost mult timp considerate simboluri ale afacerii de cosmetice. Coreea a reușit datorită combinației dintre cele mai noi tehnologii și rețete vechi de secole ale medicinei tradiționale coreene. Produsele cosmetice coreene sunt foarte recunoscute, sunt ambalaje și texturi neobișnuite, precum și ingrediente active neobișnuite și adesea greu de pronunțat ale cosmeticelor: hauttunia, madecassoside, gluconalactonă, mucină de melc, extract de cuib de rândunică.

Aici, să vorbim despre asta mai detaliat. Care este primul lucru care îți vine în minte când te gândești la „cuib de rândunică”? Când menționez acest ingredient, destul de des văd o privire surprinsă și „ce-ce?” Da, prima mea asociere este și lut, crenguțe, paie și alte „unelte la îndemână” din care păsările își construiesc de obicei cuiburile. Și cum poți obține o componentă magică utilă pentru cosmetice din asta ??? Aprofundăm subiectul: există un anumit tip de rândunele, rândunele-salangan asiatice. Acestea nu sunt rândunelele noastre, care „zboară jos, probabil în ploaie”. 
De asemenea, ele construiesc cuiburi din materiale naturale pe care le au la dispoziție, dar diferența este că toate aceste materiale sunt de origine marină: scoici mici, ouă, alge, moluște mici, toate acestea sunt lipite ferm împreună cu propria salivă. Și astfel de cuiburi conțin o putere uriașă și sunt un beneficiu al naturii.
 

Din cele mai vechi timpuri, coreenii au fost mari experimentatori și cum să nu profităm de un astfel de secret al naturii?

La început, cuiburile au fost extrase în mod tradițional, dar acest lucru este periculos și nu este prietenos cu mediul, așa că coreenii au început să construiască ferme de cuiburi specializate. Cu această metodă, nici o pasăre nu suferă!

Extractul de cuib de rândunică este o componentă valoroasă. Se adaugă la demachiante, toneruri, seruri, creme, măști de față și plasturi/ patch-uri pentru ochi. Întrebați un consultant în magazin și veți primi o listă de produse cu acest ingredient, în care vă va fi greu să decideți ce anume să alegeți :) Extractul are proprietăți generale de întărire și de refacere și, cel mai important, acționează foarte rapid. Este benefic în special pentru pielea îmbătrânită și pentru pielea cu primele semne de îmbătrânire. Și acest lucru se datorează proteinei rare EGF din compoziție, care este responsabilă pentru formarea și reproducerea de noi celule. Netezește ridurile mici și reduce severitatea ridurilor faciale, încetinește formarea de noi cute, are efect de lifting, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea. Substanța acționează asupra celulelor precum combustibilul pentru rachete, forțându-le să se reînnoiască, ca la 18 :). Extractul restabilește echilibrul apă-grăsimi al pielii: hrănește în profunzime și se saturează cu umiditate și, de asemenea, stimulează regenerarea țesuturilor, iar acest lucru va fi util nu numai pentru pielea îmbătrânită, ci și pentru pielea post-acneică.
 
Extractul de cuib de rândunică nu provoacă alergii și poate fi folosit chiar și pentru cei cu pielea sensibilă.
 
 
Cremă de întinerire pentru pielea din jurul ochilor, acționează rapid și blând: hrănește și hidratează intens pielea din jurul ochilor, elimină umflarea, luptă împotriva ,,picioarelor de gâscă”  și luminează cercurile întunecate de sub ochi.
 
 
Serul ajută la luminozitatea pielii, elimină delicat pigmentarea, roșeața și post-acnee, promovează întinerirea și protecția.
 
 
Crema cu retinol și extract de cuib de rândunică, care ajută la întinerirea pielii, precum și la eliminarea inflamațiilor, post-acnee, pigmentării.
 
 
Pentru iubitorii de ambalaje mari, crema cu unt de shea și cuib de rândunică, care reface pielea obosită din jurul ochilor, netezește ridurile mimica, ameliorează umflarea și luminează cercurile întunecate de sub ochi.
 
 
Sună ca o pastilă magică? :) Coreenii au multe dintre ele :)
Expertul tău în frumusețe, Tatiana Goncearuc.
 
 
 
 
 
 
 
 
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!