Igienă dentară

Produse: 21
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
BEAUTYDRUGS
DR+ BANGGIWON
MEDIPEEL
Median
Mizuha
simplyO

Pastele de dinți coreene

Pastele de dinți coreene nu sunt încă un produs foarte des întâlnit pe piața noastră, dar și-au dovedit deja eficiența ridicată și și-au câștigat mulți fani. Prima diferență între pastele coreene și omologii lor europeni este o compoziție complet naturală. Uneori, acest lucru duce la rezultate neașteptate - de exemplu, este posibil să descoperiți brusc că nu fac spumă deloc, deoarece practic nu există agenți tensioactivi în compoziția lor. În același timp, curăță suprafața dentară chiar mai bine decât mijloacele cu care suntem obișnuiți.

De exemplu, datorită lui zeolitul - un mineral natural de origine vulcanică, care are proprietăți de absorbție, absoarbe toxinele și microorganismele, mineralizează smalțul dinților. Curăță ușor suprafața dinților fără a deteriora smalțul.

De asemenea, producătorilor coreeni le place să includă ingrediente neobișnuite în pastele lor care creează arome neobișnuite. De exemplu, în astfel de produse pot fi găsite următoarele substanțe: sare roz de Himalaya, ceai și extracte din plante, cărbune, ghimbir, miere, lactobacili.

O altă proprietate a acestor paste este capacitatea lor de a-ți face respirația proaspătă pentru o perioadă foarte lungă de timp. Multe dintre ele conțin ingrediente speciale (de exemplu, vitamina E) care ajută la combaterea cauzelor respirației urât mirositoare. Ele dizolvă placa, făcând-o ușor de curățat și combate inflamația și sângerarea gingiilor.

Vă recomandăm să achiziționați produsele pentru igiena dentară, în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!