Coxir Toner anti-age pu fata Black Snail Collagen, 150 ml

Tonerul de întinerire, utilizat după curățarea pielii, îl hrănește și hidratează intens, mărește fermitatea și elasticitatea. De asemenea, tonerul ajută la exfolierea celulelor moarte, făcând pielea mai moale și mai fină, îmbunătățind și răcorind tenul.

Stoc: Este Nu este
Producator: Coxir
Cod produs: 80826171
230 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Extractul de melc negru are proprietăți unice de vindecare, revitalizare, întinerire și protecție. Ajută să facă față diferitelor iritații, hidratează și calmează pielea, reduce efectele negative ale radiațiilor ultraviolete. Cu utilizarea regulată a produselor cosmetice cu mucină de melc, pielea este întărită și netezită, intensitatea pigmentării scade și tonul este uniformizat, iar tenul se îmbunătățește.

Colagenul este o proteină structurală a pielii, care îi determină netezimea și elasticitatea, absența ridurilor și un oval clar. Colagenul din cremă completează deficiența propriului colagen, îmbunătățește tonusul pielii, ajută la netezirea ridurilor și previne apariția altora noi. Colagenul ajută, de asemenea, la menținerea unui echilibru optim de umiditate în piele, oferă un efect de ridicare.

Adenozina este o componentă eficientă anti-îmbătrânire, suprimă procesele oxidative și accelerează procesele metabolice, stimulează sinteza colagenului și ajută la netezirea ridurilor.

Tonerul conține, de asemenea, alantoină, betaină, extracte de violetă, dud, fasole neagră, purslan, ginseng, semințe de susan, orez, cacao și alte ingrediente naturale.

Mod de utilizare: Umeziți un tampon de bumbac cu produsul și ștergeți pielea feței cu el imediat după spălare.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie