Îngrijirea pielii în sezonul de toamnă.

Publicat:

Îngrijirea pielii în sezonul de toamnă.

Desigur, toamna noastră este aproape vară, dar la un moment dat totul se poate schimba și vom sări din pantofii de vară direct în cizme, vom îmbrăca jachete și sacouri, și niște pălării :) Acesta este momentul să ne schimbăm garderoba și produsele cosmetice. La cei mai grijulii. Nu, nu vă alarmați, nu trebuie să schimbați complet toate recipientele de pe raft, doar adăugați câteva și pielea vă va mulțumi cu siguranță.

Câteva reguli simple pentru îngrijirea de toamnă și nu vei avea nevoie de produse din seria „OH!”.
 
1.Cu cât este mai frig afară, cu atât curățarea este mai delicată. Uleiul hidrofil este încă cu noi în rutina de seară, dar alegem o spumă mai moale. Acest lucru este valabil mai ales pentru pielea grasă, care odată cu apariția vremii reci nu mai necesită o curățare atât de profundă.

2. Toamna (și iarna) este o perioadă de peeling și lupta activă împotriva pigmentării și post-acneii. Puteți merge în siguranță la un cosmetolog pentru această procedură sau puteți să vă dedicați puțin mai mult timp seara, folosind peeling-uri acide și măști cu efect de strălucire. Începem cu concentrații ușoare, pentru ca până la iarnă, când soarele nu este atât de activ, să ajungem la concentrații mai mari. Poți începe cu seruri și creme ușoare acide, adăugând treptat produse mai serioase. Nu uita de corp! De asemenea, are nevoie de o actualizare.

3. Este timpul să introduceți retinolul și vitamina C în concentrație mare. Dar amintiți-vă că astfel de mijloace sunt folosite separat. Regimul ideal: o cură de vitamina C, apoi o cură de retinol. Pentru a evita potențiala iritare a pielii. Nu este nevoie să vă grăbiți în această privință; este întotdeauna mai bine să faceți pași mici către un obiectiv mare decât să vă indispuneți din cauza pielii sensibile și descuamate.

4. Și acum este momentul să ne îngrijim de refacerea și menținerea barierei noastre de protecție. Ea este cea care ne ajută pielea să nu devină roșie, iritată, sensibilă. Produsele care conțin ceramide și pantenol vin în ajutor. Ele nu numai că refac bariera epidermică, dar și împiedică evaporarea rapidă a umezelii, calmează și au un efect anti-îmbătrânire. Ceramidele sunt necesare în timpul peeling-urilor, utilizării retinolului și în timpul sezonului rece.

5. Hidratarea este încă relevantă, astfel de produse pot fi lăsate în rutina ta de dimineață. Și seara adăugați produse cu efect hrănitor. Mai aproape de vremea rece, schimbați-le pentru a vă proteja pielea de frig și vânt. Hrănirea este esențială pentru orice tip de piele, chiar și pentru tenul gras. Doar în cantități diferite. De asemenea, puteți combina: ser hidratant cu cremă hrănitoare.

Ei bine, este timpul să ne concentrăm pe măști. Diferite: din țesătură, cu efect de curățare, care necesită clătire și pe noapte. Și apoi, pentru a arăta cât mai bine pentru Anul Nou, nu va trebui să utilizați metode de urgență.

Extrasezonul este o perioadă dificilă nu numai pentru piele, ci și pentru păr. Schimbările de temperatură, umiditatea, vântul, provoacă încurcarea părului, activând astfel vârfurile despicate. Prin urmare, uleiul sau serul de păr fără îndoială devine deosebit de relevant. Masați-vă scalpul mai des; cu fluxul de sânge, toate componentele active ale produselor pătrund mai bine în scalp.

Și, desigur, nu uitați de balsamuri, exfoliante și uleiuri de buze, precum și de o nouă cremă de mâini în geantă.

Fii gata de schimbare. Expert în frumusețe, Tatiana Goncearuc.

best

С этим товаром покупают

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!