Cine nu visează să arate tânără cât mai mult timp posibil, astfel încât pielea să fie netedă, iar ridurile și pliurile să se formeze doar pe rochiile de vară de la statul mult pe malul mării? Acest lucru este posibil. Însă acesta este realizabil nu numai dacă ați visat mereu la asta, ci și ați făcut ceva pentru a vă realiza visul. Nu vom aprofunda subiectul unui stil de viață adecvat (somn, alimentație, tratament în timp util), dar și importanța mediului și a dispoziției dvs., hai să vorbim despre îngrijire. Dacă doriți ca toate produsele de îngrijire ale pielii dvs. să producă rezultate, urmează o regulă importantă: folosiți-le sistematic și zilnic, chiar dacă afară are loc o erupție vulcanică.

Și amintiți-vă, fiecare vârstă are propriul său anti-vârstă. Pentru pielea tânără sunt caracteristice așa ingrediente ca: acidul hialuronic și colagenul, dar pentru fetele mai mari este o artilerie mai puternică. Și, desigur, toată lumea a auzit despre astfel de componente anti-îmbătrânire precum peptidele. Dar vreau să vorbesc despre trei ingrediente care câștigă popularitate, au dovedit eficacitate și performanță ridicată ca mijloc de a încetini îmbătrânirea și de a întineri pielea.

Deci, ectoina. Începe să fie utilizată pe scară largă în cosmeticele coreene și multe mărci chiar își actualizează produsele binecunoscute și familiare pentru a o adăuga în compoziție. Acesta este un aminoacid organic care protejează eficient pielea de factorii externi și are un efect dezinfectant. Controlează producția de melanină și ajută la iluminarea pigmentării. Protejează împotriva radiațiilor vizibile, infraroșii și ultraviolete, combate în mod activ fotoîmbătrânirea. Eficientă pentru hidratarea și protecția pe termen lung a pielii, deoarece promovează refacerea celulelor deteriorate, ajută ca pielea să reziste la îmbătrânirea asociată cu influențele negative ale mediului și stabilizează sistemul imunitar al pielii. Calmează pielea iritată și deteriorată, ajută la îmbunătățirea stării pielii cu psoriazis și dermatită atopică.
Volufilina - realizarea unică a companiei franceze SEDERMA, acesta este un ingredient activ modern derivat din rădăcina anemarrhena și care acționează în straturile profunde ale pielii fără injecții, activează microcirculația în piele, face pielea mai elastică, netezește, umple ridurile din interior. Crește volumul lipidelor din piele, oferind un efect puternic de întinerire și lifting. Volufilina are un efect cumulativ, de la 28 la 60 de zile pentru apariția unui efect vizibil și de durată. Influențând straturile profunde ale pielii, atrage și reține celulele adipoase, contribuind astfel la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, crește volumul și densitatea.Iar al treilea ingredient secret responsabil pentru pielea tânără este pullulanul. Ați auzit de acest ingredient? Este o polizaharidă naturală din amidon obținută prin fermentație. Are un efect antioxidant puternic, netezește intens și protejează pielea. Rezultatul după aplicarea acestui ingredient este comparabil cu procedurile la salon. Pullulan previne pierderea de umiditate transepidermală, oferă un lifting instantaneu și oferă pielii o strălucire sănătoasă. Acesta este un ingredient ecologic și prietenos cu pielea, care oferă pielii o textură netedă.Și așa cum a spus actrița Sophia Loren: „Este greu să devii irezistibil dacă ești leneș”. Și nu este vorba doar despre aspect, dacă știți la ce mă refer.

Expert în frumusețe, Tatiana Goncearuc.