Măști de alginat

Produse: 21
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Dr. Jart+
LINDSAY
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Măști de alginat pentru față

Odată un produs exclusiv profesional, masca cu alginat a devenit deja disponibilă pentru uz casnic independent. Componenta principală a măștilor de alginat este un produs de origine naturală - alginați - polizaharide extrase din alge roșii, maro și unele verzi.
Alginații sunt absolut siguri pentru organismul uman, hipoalergenici și nu creează dependență;
refac pielea, accelerează procesele de regenerare epidermică, favorizând producția de elastină și colagen; oferă detoxifiere și ameliorează umflarea; servesc la prevenirea inflamației prin prevenirea sau reducerea acneei; furnizează în mod activ oligoelemente utile și vitamine tuturor straturilor epidermei; crește protecția naturală a pielii; normalizează activitatea glandelor sebacee; au efect antiseptic, elimină iritația și roșeața pielii; îmbunătățirea microcirculației sanguine; hidratează rapid chiar și pielea uscată, tonifică, redă un aspect sănătos; reduce ridurile, oferă un lifting facial și consolidează efectul de lifting.

De obicei, este produs sub formă de pulbere uscată, care este diluată cu apă la temperatura camerei sau cu un activator. După aceea, masa rezultată se aplică rapid pe față și se întărește timp de 15 minute, formând o mască.

Rezultatul pe care îl obținem după utilizarea măștilor de alginat este: uniformizarea tonului pielii, controlarea glandelor sebacee, de a păstra lichidul și de a regla echilibrul apei și stimularea producerii de colagen. Măștile din alginat pot fi îmbunătățite cu ingrediente naturale suplimentare, extracte din plante, uleiuri esențiale și diferite tipuri de argilă. După ce ați încercat-o odată, nu vă veți nega niciodată această plăcere.
În catalogul internet - magazinului maskin.md, puteți alege și comanda măști de alginat cu efectul dorit.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!