Măști lavabile pentru față

Dintre marile tipuri de măști coreene, măștile lavabile par atât de familiare și intuitive. Avantajul acestor măști este că gama lor este cu adevărat nesfârșită acesta măști deja au devenit clasice și rămân în continuare populare. Datorită concentrației mari de ingrediente active, rezultatul după aplicarea acestor măști este vizibil imediat. Acestea vă permit să vă atingeți rapid obiectivele: îmbunătățiți tenul, hidratați și hrăniți pielea, obțineți un efect - lifting, îndepărtați iritarea și roșeața pielii.

Măștile lavabile coreene sunt întotdeauna disponibile în magazinele My Skin din Chișinău. Dacă nu aveți timp liber pentru a merge la cumpărături, trebuie doar să comandați măștile lavabile în magazinul online myskin.md și vă vom livra produsele acasă.

Produse: 44
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Mască lifting „Green Piggy Collagen” - strânge pielea, întărește ovalul feței, mărește elasticitatea pielii. TETRAFORCE Clay Face Mask, 100 ml - conceput pentru a curăța, regenera și vindeca pielea cu probleme. Îndepărtează ușor celulele moarte ale pielii. Conține aminoacizi pentru a revitaliza pielea și a o menține sănătoasă. Selecția de măști în magazinele My Skin este imensă. Află mai multe! Consultanții noștri sunt întotdeauna gata să vă ajute și să alegeți un produs care vi se potrivește cel mai bine.