Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Măști lavabile

Produse: 23
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
CommonLabs
Elizavecca
Jay Jun
MEDIPEEL
Missha
ROUND LAB
SKINFOOD
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
the SAEM
Tipul pielii
Grasă/problematică
Pielea normală
Piele combinată
Pigmentare
Cuperoză
Ten matur
Toate tipurile de piele
Piele uscată
Piele sensibilă

Măști lavabile pentru față

Pielea proaspătă, strălucitoare, nu este doar un cadou natural, ci și rezultatul unei munci minuțioase asupra ta. Și una dintre cele mai bune modalități de a obține o piele perfectă sunt măștile de față. Sunt ușor disponibile și reprezintă o alternativă excelentă pentru a merge la cosmetician. Sunt variate si o poti alege pe cea care iti va ajuta exact tenul.
Măștile cosmetice vă permit să rezolvați una sau mai multe probleme legate de îngrijirea la domiciliu: pentru a curăța, calma, hidrata, răcori sau ameliora umflarea. În comparație cu produsele de îngrijire zilnică, măștile de față tind să aibă formulări mai bogate. Este suficient să le folosiți de la una la două până la trei ori pe săptămână, în funcție de tipul de piele și de recomandările producătorului.
Pentru ca procedura să aibă succes, este important să respectați cu strictețe instrucțiunile: aplicați masca pe o față curățată în prealabil și nu o țineți pe piele mai mult decât timpul recomandat.
Ce fel de măști are nevoie toată lumea?
Pielea uscată presupune un accent pe nutriție, acestea vor fi măști cu o textură mai densă și mai grasă.
 Pielea grasă are nevoie de reglare a sebumului: în consecință, acestea sunt măști de argilă care absorb excesul de sebum.
 Și desigur, orice tip de ten are nevoie de ajutor în curățare și hidratare, mai ales în condițiile vieții urbane. Prin urmare, aceste două tipuri de măști ar trebui folosite pe persoanele cu orice tip de piele.

Mască lifting „Green Piggy Collagen” - strânge pielea, întărește ovalul feței, mărește elasticitatea pielii. TETRAFORCE Clay Face Mask, 100 ml - conceput pentru a curăța, regenera și vindeca pielea cu probleme. Îndepărtează ușor celulele moarte ale pielii. Conține aminoacizi pentru a revitaliza pielea și a o menține sănătoasă. Selecția de măști în magazinele My Skin este imensă. Află mai multe! Consultanții noștri sunt întotdeauna gata să vă ajute și să alegeți un produs care vi se potrivește cel mai bine.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!