Măști lavabile

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
Tipul pielii
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 25
AXIS-Y Mască lavabilă New Skin Resolution, 100 ml 405 MDL 422 MDL AXIS-Y Mască lavabilă New Skin Resolution, 100 ml +12 puncte
ROUND LAB Mască de curățare 1025 Dokdo Mud, 100 ml 276 MDL 287 MDL ROUND LAB Mască de curățare 1025 Dokdo Mud, 100 ml
AXIS-Y Mască lavabilă Mugwort Pore Clarifying, 100 ml 399 MDL 416 MDL AXIS-Y Mască lavabilă Mugwort Pore Clarifying, 100 ml
the SAEM Stick pentru curățarea porilor Calamansi, 15 gr 160 MDL 167 MDL the SAEM Stick pentru curățarea porilor Calamansi, 15 gr
SOME BY MI Mască calmantă Propolis B5, 100 gr 298 MDL 310 MDL SOME BY MI Mască calmantă Propolis B5, 100 gr
MEDI-PEEL Mască de curățare Royal Rose Premium, 8 gr 48 MDL 50 MDL MEDI-PEEL Mască de curățare Royal Rose Premium, 8 gr
JayJun Mască lavabilă Okra Phyto Mucin, 150 ml 289 MDL 301 MDL JayJun Mască lavabilă Okra Phyto Mucin, 150 ml
Apieu Mască lavabilă pentru față Peat, 50 ml 72 MDL 75 MDL Apieu Mască lavabilă pentru față Peat, 50 ml

Măști lavabile pentru față

Pielea proaspătă, strălucitoare, nu este doar un cadou natural, ci și rezultatul unei munci minuțioase asupra ta. Și una dintre cele mai bune modalități de a obține o piele perfectă sunt măștile de față. Sunt ușor disponibile și reprezintă o alternativă excelentă pentru a merge la cosmetician. Sunt variate si o poti alege pe cea care iti va ajuta exact tenul.
Măștile cosmetice vă permit să rezolvați una sau mai multe probleme legate de îngrijirea la domiciliu: pentru a curăța, calma, hidrata, răcori sau ameliora umflarea. În comparație cu produsele de îngrijire zilnică, măștile de față tind să aibă formulări mai bogate. Este suficient să le folosiți de la una la două până la trei ori pe săptămână, în funcție de tipul de piele și de recomandările producătorului.
Pentru ca procedura să aibă succes, este important să respectați cu strictețe instrucțiunile: aplicați masca pe o față curățată în prealabil și nu o țineți pe piele mai mult decât timpul recomandat.
Ce fel de măști are nevoie toată lumea?
Pielea uscată presupune un accent pe nutriție, acestea vor fi măști cu o textură mai densă și mai grasă.
 Pielea grasă are nevoie de reglare a sebumului: în consecință, acestea sunt măști de argilă care absorb excesul de sebum.
 Și desigur, orice tip de ten are nevoie de ajutor în curățare și hidratare, mai ales în condițiile vieții urbane. Prin urmare, aceste două tipuri de măști ar trebui folosite pe persoanele cu orice tip de piele.