Missha Gel anticelulitic pu corectia siluetei, 200ml

Gelul cu parfum ușor de citrice este destinat celor care doresc să-și corecteze contururile corpului, să reducă aspectul celulitei, să facă pielea corpului fermă, elastică și netedă.

Stoc: Este Nu este
Producator: Missha
Cod produs: 509657
185 MDL
Informați despre re-stoc

 Componentele active ale gelului activează si accelereaza metabolismul celular, stimulează microcirculația sângelui, promovează drenajul limfatic și descompunerea grăsimilor.

Continut:

  • Extract de portocale amare - promovează procesele metabolice din organism, reglează metabolismul grăsimilor și activează descompunerea grăsimilor, îmbunătățește tonusul pielii și o face netedă și ferma.
  • Cofeina - are un efect general și local asupra organismului, datorită cofeinei, procesele de lipoliză în adipocite, precum și metabolismul acizilor grași liberi, sunt accelerate. Aceste procese contribuie la reducerea grăsimii corporale. Cofeina are un efect de drenaj limfatic, reducând severitatea edemului, nivelând relieful și îmbunătățind contururile corpului.
  • Capsaicina este un alcaloid vegetal găsit în ardeiul iute. La contactul cu pielea, capsaicina provoacă o expansiune reflexă a capilarelor, îmbunătățește aportul de sânge la locul de aplicare, crescând astfel defalcarea celulelor adipoase și drenarea fluidelor.
  • Mentol - pătrunde în straturile profunde ale pielii, accelerează circulația sângelui și stimulează îndepărtarea excesului de lichide și toxine. Acest lucru se datorează faptului că, sub influența frigului, corpul încearcă să se încălzească folosind rezervele sale de grăsime ca combustibil. În același timp, apar pierderea în greutate și eliminarea treptată a celulitei.

MISSHA Hot Burning Perfect Body Gel are un efect dublu: mai întâi răcește și apoi încălzește pielea. Astfel de scăderi de temperatură sporesc efectul componentelor active ale gelului. Utilizarea regulată a gelului va ajuta la reducerea volumului zonelor cu probleme, la reducerea severității celulitei, la netezirea și intarirea pielii.

Mod de utilizare: masați gelul pe pielea curata si uscata a corpului pe zonele cu probleme.

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie