Misturi

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
Tipul pielii
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 11

Misturi - spray-uri pentru față

Așa cum sună, un mist de față este un produs de îngrijire a pielii pe care îl pulverizați pe față. Există o mulțime de tipuri diferite și, în cea mai mare parte, oferă un succes instantaneu de hidratare cu ingrediente precum vitamine, extracte și uleiuri esențiale. Unele au beneficii suplimentare de îngrijire a pielii, cum ar fi controlul excesului de ulei, calmarea pielii stresate și oferirea de proprietăți anti-îmbătrânire. Iar altele vă oferă, de asemenea, beneficii care stimulează starea de spirit. După cum am spus, cele mai multe spray-uri de față au rolul de a oferi o hidratare instantanee și sunt perfect potrivite pentru toate tipurile de piele. Așadar, indiferent dacă fața ta este mai uscată decât de obicei din cauza vremii reci de iarnă sau pur și simplu are nevoie în mod natural de mai multă umiditate, câteva spritz-uri îți vor lăsa pielea hidratată și strălucitoare. Mist-urile sunt create pe baza de apa: termala, de izvor, de mare sau obisnuita, profund purificata. Pe lângă apă, compoziția conține componente utile, de exemplu, extracte de plante, acid hialuronic, uleiuri hrănitoare, colagen.
Mistul hidratează rapid, ameliorează senzația de etanșeitate, în caz de erupții cutanate, poate usca ușor pielea grasă și reduce secreția de sebum, spray-ul protejează pielea sensibilă de praf și bacterii și, de asemenea, saturează pielea cu vitamine și microelemente benefice.

Utilizați mist-ul pentru a hidrata pielea si a combate oboseala. În plus, el vă permite să vă împrospătați rapid machiajul. De aceea merită să-l porți în geantă. Spray-ul are un efect matifiant și de răcire, vara fiind pur și simplu de neînlocuit. Dar chiar și iarna, mist-ul este relevant, deoarece in incaperi, aerul este foarte uscat datorita functionarii sistemelor de incalzire, ceea ce duce la deshidratare rapida.