Misturi - spray-uri pentru față

Misturile coreene și-au acaparat locul cu fermitate în linia de produse pentru îngrijirea pielii feței. Acesta este un spray pentru piele care poate fi folosit toată ziua, chiar și peste machiaj. Produsul este pulverizat uniform pe pielea feței și are un efect plăcut de răcire și hidratare. Mistul conține ingrediente exclusiv naturale - extracte din plante, un complex de vitamine, oligoelemente. Ele nu sunt numai plăcute pentru pielea noastră, ci și o protejează de factorii externi de mediu. Mistul poate fi folosit ca tonic răcoritor în timpul anotimpurilor verii și ca protecție împotriva arsurilor solare. Iar în zilele reci - Mistul vă va proteja pielea de uscăciune, desfoliere și disconfort pe care pielea noastră le simte atunci când funcționează aparatele de aer condiționat și încălzirea termică.
În orice perioadă a anului, trebuie să existe un mist în geantă - spray - protectorul dvs. de disconfort, căldură și lumina puternică a soarelui.

Produse: 20
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Misturile coreene sunt foarte practice. Diferite opțiuni pentru volum al ambalajului vă permit să îl aveți întotdeauna la dumneavoastră. Într-o varietate de mărci coreene, puteți alege un mist după compoziție sau după tipul de piele. Mist moale cu extract de in de calendula sau in din Noua Zeelandă, cu conținut scăzut de acid, cu peptide sau filtre de protecție solară (SPF).
Puteți comanda și cumpăra un spray cu mist în rețeaua de magazine My Skin din Chișinău sau pe site-ul nostru myskin.md

Bucurați-vă de cumpărături!