Misturi - spray-uri pentru față

Ceața se mai numește și ceață sau spray. Din engleză, acest cuvânt este tradus ca ceață. Acest lucru transmite destul de precis sensul acestui instrument. Mist este o sticlă cu un dozator care pulverizează lichid, formând cea mai subțire, dar hidratând eficient pe față.
Cetele sunt create pe baza de apa: termala, de izvor, de mare sau obisnuita, profund purificata. Pe lângă apă, compoziția conține componente utile, de exemplu, extracte de plante, acid hialuronic, uleiuri hrănitoare, colagen.
Ceața hidratează rapid, ameliorează senzația de etanșeitate, în caz de erupții cutanate, poate usca ușor pielea grasă și reduce secreția de sebum, ceața protejează pielea sensibilă de praf și bacterii și, de asemenea, saturează pielea cu vitamine și microelemente benefice.

Utilizați ceață pentru a hidrata pielea, a combate oboseala, tenul tern. În plus, ceața vă permite să vă împrospătați rapid machiajul. De aceea merită să-l porți în geantă. Ceața are un efect de mată și de răcire, vara este pur și simplu de neînlocuit. Dar chiar și iarna, misterul este relevant, tk. in incaperi, aerul este foarte uscat datorita functionarii sistemelor de incalzire, ceea ce duce la deshidratare rapida.

Produse: 18
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos
Tipul pielii
Piele uscata
Piele sensibila
Pigmentare
Cuperoza
Virsta
Peste 45 ani
35-45 ani
25-35 ani
Pina la 25 ani

Misturile coreene sunt foarte practice. Diferite opțiuni pentru volum al ambalajului vă permit să îl aveți întotdeauna la dumneavoastră. Într-o varietate de mărci coreene, puteți alege un mist după compoziție sau după tipul de piele. Mist moale cu extract de in de calendula sau in din Noua Zeelandă, cu conținut scăzut de acid, cu peptide sau filtre de protecție solară (SPF).
Puteți comanda și cumpăra un spray cu mist în rețeaua de magazine My Skin din Chișinău sau pe site-ul nostru myskin.md

Bucurați-vă de cumpărături!

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!