Îngrijire facială cu niacinamidă în produsele cosmetice coreene

În cosmetică, un miracol - este niacinamida din compoziția produselor cosmetice. Creatorii de produse cosmetice coreene pentru îngrijiri speciale se concentrează pe niacinamidă, o vitamină B solubilă în apă: vitamina B3. Deficiența sa în organism duce la îmbătrânirea prematură a pielii, ceea ce face ca acest acid să fie indispensabil într-un program de îngrijire anti-îmbătrânire.
În Moldova, gama de produse cosmetice pentru îngrijirea specială a pielii, care include niacinamide, este reprezentată de rețeaua de magazine coreene de produse cosmetice My Skin și în magazinul online myskin.md
Cumpărați sau comandați online cu livrare la myskin.md în Chișinău și în toată Moldova măști iluminatoare și creme anti – pigmentare, toner organic răcoritor și esență de albire, cremă pentru zona ochilor împotriva cearcănelor de sub ochi și mai puteți comanda în myskin.md o cremă împotriva acnee și inflamație – tot timpul disponibil, prompt, profesional.

Produse: 140
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Niacinamida este utilizată pe scară largă de producătorii coreeni, datorită eficacității sale dovedite în corectarea pielii cu probleme și a spectrului său larg de acțiune. Cremele, emulsiile, serurile și esențele, măștile pentru față fac minuni. Niacinamida își manifestă, de asemenea, puterea de restaurare în produsele pentru prevenirea și tratamentul căderii părului. Puteți cumpăra șampoane anti-cădere a părului, măști și balsamuri ale mărcilor coreene în magazinele de produse cosmetice coreene My Skin împreună cu un complex de îngrijire specială a feței.
Magazinele de cosmetice coreene My Skin sunt situate în fiecare sector al Chișinăului. După ce ați făcut o comandă online pe myskin.md, o primiți cu livrare în Chișinău și în toată Moldova într-un pachet de marcă drăguț.