Șampoane pentru păr colorat și milajat

Părul vopsit totalmente sau doar câteva șuvițe necesită un tratament special. Faceți eforturi pentru a vă menține părul sănătos și culoarea de durată. Utilizați produse marcate „Pentru păr vopsit” și protecție solară. Nu exagera. Șuvițele colorate seamănă cu un burete moale: absorb rapid și eliberează ușor apa și pigmentul. Cu spălarea prelungită și prea agresivă a șuvițelor, vopselele sunt ușor de spălat, ca urmare, părul devine tern și fragil. Spală capul cu apă caldă sau rece pentru a nu se estompa culoarea. Tăiați capetele - pe firele deteriorate și despicate, vopseaua se așează neuniform și nu persistă mult timp.

Când aplicați șampon, masați numai zona rădăcinii. În procesul de clătire a spumei, lungimea părului va fi clătită, în timp ce puteți evita frecarea suplimentară și încurcarea șuvițelor. Pentru sănătatea și netezimea părului, utilizați produse de îngrijire suplimentare: măști și balsamuri hidratante și hrănitoare, precum și protecție termică. Cu aproximativ o săptămână înainte de colorare, merită făcută o mască intens hrănitoare. Dar nu după colorare: uleiurile spală rapid pigmentul.

Prin completarea zonelor deteriorate, noua culoare se va menține mai bine. Este important să încercați să nu vă spălați părul timp de 48 de ore după colorare. Acest lucru va permite pigmentului să prindă. În primele două săptămâni după colorare, este important să mențineți culoarea folosind șampoane hidratante.

Produse: 21
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
CP-1
Elizavecca
Kerasys
La'Dor
May Island
The Saem
Welcos
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!