Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Рentru păr vopsit

Produse: 54
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Abreeze
CP-1
Derma & More
Kerasys
La'Dor
Masil
May Island
simplyO
SNP
Welcos

Șampoane pentru păr vopsit și decolorat

Părul vopsit totalmente sau doar câteva șuvițe necesită un tratament special. Faceți eforturi pentru a vă menține părul sănătos și culoarea de durată. Utilizați produse marcate „Pentru păr vopsit” și protecție solară. Nu exagera. Șuvițele colorate seamănă cu un burete moale: absorb rapid și eliberează ușor apa și pigmentul. Cu spălarea prelungită și prea agresivă a șuvițelor, vopselele sunt ușor de spălat, ca urmare, părul devine tern și fragil. Spală capul cu apă caldă sau rece pentru a nu se estompa culoarea. Tăiați capetele - pe firele deteriorate și despicate, vopseaua se așează neuniform și nu persistă mult timp.

Când aplicați șampon, masați numai zona rădăcinii. În procesul de clătire a spumei, lungimea părului va fi clătită, în timp ce puteți evita frecarea suplimentară și încurcarea șuvițelor. Pentru sănătatea și netezimea părului, utilizați produse de îngrijire suplimentare: măști și balsamuri hidratante și hrănitoare, precum și protecție termică. Cu aproximativ o săptămână sau două înainte de colorare, ar trebui să începeți să faceți intensiv măști de restaurare și hrănire. Șampoane coreene pentru păr vopsit fac față perfect sarcinii de refacere și hrănire a părului care a fost supus vopsirii sau compoziții chimice pentru decolorare.

Prin completarea zonelor deteriorate, noua culoare se va menține mai bine. Este important să încercați să nu vă spălați părul timp de 48 de ore după colorare. Acest lucru va permite pigmentului să prindă. În primele două săptămâni după colorare, este important să mențineți culoarea folosind șampoane hidratante.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!