Șampoane pentru păr colorat și milajat

Șampoanele coreene pentru părul colorat și a părului cu milaj fac față perfect sarcinii de refacere și hrănire a părului care a fost testată cu vopsea și compoziții chimice pentru iluminare.
Compoziție moale și delicată, ușor alcalină, saturată cu uleiuri de ricin și trandafir, șampoanele de la producătorii coreeni protejează și mențin stabilitatea culorii părului întunecat și deschis. Compania de produse cosmetice La'Dor a lansat șampoane pentru părul decolorat care luptă împotriva gălbeniții.
Vă recomandăm pe lângă șampoane coreene să procurați balsamuri, măști pentru păr și condiționer pentru păr vopsit și milajat – culoarea dvs. va străluci cu nuanțe noi, părul dvs. va fi saturatcu vitamine.

Produse: 19
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
CP-1
Elizavecca
Kerasys
La'Dor
May Island
The Saem
Welcos

Puteți cumpăra șampoane coreene pentru păr colorat și milajat în rețeaua de magazine My Skin din Chișinău sau puteți comanda online în magazinul myskin.md cu livrare în Moldova. Cu ajutorul șampoanelor și balsamurilor coreene pentru păr colorat și a părului cu milaj, puteți rezolva cu ușurință problema uscăciunii și fragilității.