Рentru demachiere

Produse: 29
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Cell Fusion C
Etude House
Eunyul
MEDIPEEL
Missha
SOME BY MI
the SAEM
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Produse pentru demachiere

Baza machiajului coreean este pielea perfectă. Principiul al femeilor coreene este mai întâi îngrijirea, apoi machiajul. Prin urmare, demachianții preiau conducerea. Apa micelară se descurcă bine cu machiajul. Particulele sale elimină cu ușurință grăsimea, praful și machiajul. Pentru pielea uscată și sensibilă sunt potrivite cremele demachiante cu un complex de uleiuri naturale și acizi grași. După aceste creme, nu este necesar să folosiți o cremă hidratantă.
Pentru a îndepărta cosmeticele impermeabile și cremele BB, utilizați ulei hidrofil coreean. Șervețelele demachiante de colagen sunt o alegere excelentă atunci când călătoriți. Sunt îmbibate în loțiune, toner sau lapte și scapă de orice impurități fără a folosi apă. Principalul lucru de reținut este că demachierea și curățarea feței sunt două etape diferite.

A cumpăra produse coreene pentru machiaj în rețeaua de magazine My Skin din Chișinău înseamnă a face investiția potrivită în dispoziția zilei de mâine.

Pentru demachierea a zonei ochilor și a buzelor, merită să folosiți un demachiant - două faze. Este un lichid uleios, fără miros. Removerul conține o cantitate mare de ingrediente naturale, deci este sigur chiar și pentru ochii sensibili. Conține ulei de semințe de măr, nucă de cocos, camelie sau mandarină. Indiferent cât de confortabilă se simte pielea noastră la ulei, cu siguranță vom folosi spuma coreeană pentru spălarea feței.

Clătiți produsele cosmetice în beneficiul pielii!

Puteți cumpăra produse cosmetice coreene pentru demachiere aici și acum - myskin.md

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!