Puterea și volumul părului într-o sticlă

Cum poate părul subțire să câștige volum, ușurință și strălucire orbitoare? Produsele cosmetice coreene pentru îngrijirea părului vin în ajutor, pe care vă recomandăm să le cumpărați în magazinele My Skin din Chișinău sau să le comandați cu livrare în toată Moldova la condiții foarte favorabile.
Cum funcționează șamponul volumizant? Ridică firele subțiri de păr chiar la rădăcini, saturându-le cu substanțele nutritive necesare pentru întărire și restabilire. Keratina, proteinele și extractele de plante hrănesc abundent părul pe toată lungimea sa, oferind stabilitate și splendoare până la următoarea spălare.
Șampoanele spumează perfect, curăță bine părul și înfășoară fiecare păr într-o peliculă protectoare, ajutând la menținerea stabilității. Adăugând volum părului tău cu șampoane de la cele mai importante mărci coreene din industria de frumusețe, creezi o dispoziție excelentă pentru întreaga zi.

Produse: 4
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
CP-1
Elizavecca
Esfolio
Kerasys
La'Dor
The Saem
Welcos

Șampoanele coreene sunt potrivite perfect pentru îngrijirea anti – îmbătrânire, păstrând vârsta ta secretă. Ceramidele, peptidele, lanolina, extractele de lăptișor de matcă, soia, măceșe, miere toate acestea vă vor păstra frumusețea și tinerețea părului pentru o lungă perioadă de timp.
Spray-uri, seruri coreene cu proteine ​​de mătase și oțet unic de zmeură pentru păr, pe care le puteți comanda online în categoria de îngrijire suplimentară a părului din magazinul online de produse cosmetice coreene myskin.md, vă vor ajuta să consolidați realizările în îngrijire pentru părul fin.