Pentru păr gras

Produse: 50
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Abreeze
A'pieu
CP-1
Derma & More
DR+ BANGGIWON
HIP CHIC
Kerasys
La'Dor
Masil
simplyO
Welcos

Șampoane pentru îngrijirea părului gras

Pentru tipul gras este inclus spălarea părului din nou până la sfârșitul primei sau a următoarei zi. Desigur, părul nu poate fi gras. Nu secretă grăsime. Așa că atunci când spunem „păr gras” ne referim la scalpul gras. Parul devine gras atunci cand scalpul incepe sa secrete excesul de sebum.

Un lubrifiant natural numit sebum (ulei) ne protejează părul de deteriorare. Când glandele sebacee care secretă acest lubrifiant funcționează corect, pe păr și scalp se formează o peliculă hidrolipidă subțire, care ne protejează părul. Daca glandele sebacee functioneaza prea activ, sebumul este secretat in exces si parul devine rapid gras.

Înainte de a vă ocupa de părul gras, este important să înțelegeți motivele: predispoziția genetică; tulburări hormonale; obiceiuri proaste și alimentație nesănătoasă; lipsa de vitamine și minerale; îngrijire necorespunzătoare.

Dacă aveți scalpul gras, atunci vă putem ajuta la rezolvarea laturii cosmetice a problemei alegând îngrijirea potrivită. Acesta este un șampon blând, hidratant, potrivit pentru utilizare frecventă și cu un balsam la abur, deoarece scalpul gras are nevoie de hidratare. Scruburile săptămânale ale scalpului vor ajuta la slăbirea foliculilor de păr prin dizolvarea sebumului și prevenirea căderii părului. Extractele sau uleiurile de rozmarin, lavandă, arbore de ceai, lămâie, acid salicilic, mentă și eucalipt vor ajuta la prelungirea intervalelor dintre șampoane și vor regla glandele sebacee.
Apropo, nu evita folosirea produselor cu uleiuri! Este un mit comun că părului gras îi este interzis uleiurile. Uleiul de nucă de cocos, migdale, brusture, argan, moringa au un efect benefic asupra scalpului gras.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!