Рentru pielea tânără

Produse: 45
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
Cell Fusion C
CommonLabs
COSRX
Coxir
Derma Factory
Dr. Jart+
Elizavecca
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
ROUND LAB
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
the SAEM
Village 11 Factory
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Cremă pentru pielea tânără

Pielea tânără este frumoasă în tinerețe, dar pentru a păstra tinerețea pielii cât mai mult timp are nevoie de curățare și hidratare adecvată.Dar nici cea mai tânără piele nu iartă greșelile de îngrijire a ei. Să aruncăm o privire asupra principalelor greșeli la plecare pentru a nu le face.

Greșeala 1. Tip de piele definit incorect. Îngrijirea tenului tânăr începe cu determinarea tipului acestuia pentru a alege produsele potrivite de îngrijire a pielii. Nu ar trebui să cumpărați produse cosmetice alese de mame sau iubite sau care fac reclamă la televizor. Îți poate dăuna pielii, așa că trebuie să-ți găsești tipul de piele chiar înainte de a-l îngriji. Dacă nu puteți face față singur acestei sarcini, contactați un cosmetolog profesionist.

Greșeala 2. Săpun pentru curățarea pielii. Cel mai bine este să curățați chiar și pielea tânără nu cu săpun, ci cu mijloace speciale.

Greșeala 3. Demachiere. Demachiantul modern ar trebui să fie format din două faze. Dacă pur și simplu te demachiezi de pe față cu un tampon de bumbac sau un tampon și lapte demachiant și apoi te speli pe față cu săpun, atunci o astfel de curățare astupă și mai mult porii și nu-i pasă deloc de piele.

Greseala 4. Neutilizarea cremei SPF. Pentru a ingriji pielea tanara si a o proteja de razele soarelui. Chiar dacă nu mergi la  plajă ca să te bronzezi, pielea ta este expusă razelor dăunătoare ale soarelui. În plus, lumina ultravioletă poate pătrunde prin nori pe vreme înnorată. Chiar și iarna, pielea trebuie protejată de radiațiile ultraviolete.

Greșeala 5. Produse cosmetice neadecvate. Chiar și cosmeticele decorative trebuie selectate în funcție de tipul de piele.

Greșeala 6. Nu dormi suficient. Nimeni nu va arăta proaspăt dacă doarme puțin.

Greșeala 7. Hidratarea insuficientă.  Asigurați-vă că hidratați pielea după spălare, acest lucru va întârzia cât mai mult apariția primelor modificări legate de vârstă. Dacă pielea tânără este predispusă la inflamație, atunci respectarea regulilor de mai sus va ajuta, de asemenea, plus că merită să adăugați agenți antiinflamatori la îngrijire.

Crema pentru față, este un produs indispensabil pentru îngrijirea pielii pentru orice tip de față. Merită să acordați atenție cremelor care conțin un extract de harakeke de in din Noua Zeelandă - are un efect antibacterian și saturează pielea cu vitamine și acizi grași. Uleiul de macadamia - activează procesele metabolice, iar extractul de calendula face pielea mai catifelată și proaspătă.

De asemenea, recomandăm fetelor tinere să acorde atenție mijloacelor mărcii Some By Mi.

Pentru asistență în selectarea produselor individuale de îngrijire a pielii, puteți contacta consultanții noștri din magazinele My Skin sau ne puteți contacta telefonic.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!