Cremă pentru pielea tânără

Tinerețea este frumoasă în sine. Iar pielea tânără este ceva special.

Conform guru-urilor asiatice de frumusețe, nu este necesară îngrijire specială pentru pielea tânără. Curățarea și hidratarea sunt suficiente. Dar de multe ori starea de spirit este întunecată de imperfecțiuni minore care apar pe pielea tânără. Aceste probleme e ușor de remediat cu produsele cosmetice prezentate în magazinul online myskin.md
Curățarea poate fi cu ulei hidrofil sau spumă facială hidratantă. Datorită unei compoziții speciale, cu o formulă blândă, fiecare produs cosmetic coreean aduce propriile sale rezultate imediate și vizibile.

Alegerea corectă este să cumpărați mijloace pentru curățarea și hidratarea pielii feței în magazinele My Skin din Moldova.

Produse: 83
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Crema pentru față, este un produs indispensabil pentru îngrijirea pielii pentru orice tip de față. Merită să acordați atenție cremelor care conțin un extract de harakeke de in din Noua Zeelandă - are un efect antibacterian și saturează pielea cu vitamine și acizi grași. Uleiul de macadamia - activează procesele metabolice, iar extractul de calendula face pielea mai catifelată și proaspătă.

De asemenea, recomandăm fetelor tinere să acorde atenție mijloacelor mărcii Some By Mi.

Pentru asistență în selectarea produselor individuale de îngrijire a pielii, puteți contacta consultanții noștri din magazinele My Skin sau ne puteți contacta telefonic.