Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Aloe Vera

Produse: 125
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
Cell Fusion C
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
May Island
MEDIPEEL
Missha
PURITO
Realigin
ROUND LAB
Secret Key
SKINFOOD
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
the SAEM
TOSOWOONG
Village 11 Factory

Рroduse cosmetice pentru față cu Aloe Vera

Istoria utilizării de aloe în cosmetică și medicină începe cu mult înaintea erei noastre. După legende chiar și egiptenii antici adăugau sucul ei la medicamentele pentru faraoni și credeau că el dăruiește nemurirea.
Unicitatea plantei aloe este că are un spectru foarte larg de activitate: de la vindecarea țesuturilor deteriorate la proprietăți de îngrijire neprețuite, inclusiv pentru piele sensibilă. Compoziția de aloe include un set bogat de peste două sute de componente active: polizaharide, vitamina A, vitaminele B12, C, E, acizi, aminoacizi și minerale. Proprietăți de bază ale aloe: acțiune antiinflamatoare și antibacteriană, antioxidant, anti-îmbătrânire, de asemenea, oferă un efect imunomodulator și regenerant.

Trăiască super eroul printre plante - Aloe neclintit!
Cea mai bogată selecție de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii cu Aloe Vera poate fi cumpărată în magazinele de produse cosmetice coreene My Skin din Moldova.
În orice categorie de îngrijire sistemică pentru față, corp, mâini, prezența Aloe Vera este un semn de calitate. Spectru larg de acțiune - polizaharide hidratante, antioxidanți care luptă împotriva impurităților, proprietăți antibacteriene care se regenerează și se vindecă, care combat inflamația și roșeața - toate acestea minuni vin împreună cu Aloe Vera.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!