AXIS-Y

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 21

Piele grasă și mixtă, sebum excesiv, acnee, pigmentare și post-acnee, iritație și roșeață: brandul AXIS-Y are soluții pentru toate acestea. Este un brand tânăr, cu ingrediente naturale, care nu este testat pe animale, are certificare vegană și fără coloranți artificiali, parfumuri, uleiuri minerale și parabeni. Ceaiul verde, anghinarea, aloe, arborele de ceai, centella sunt ingredientele preferate ale brandului, iar toate produsele sunt echilibrante, revigorante și cu efect de curățare.

Marca AXIS-Y aderă la conceptul de „cosmetică curată” și folosește numai ingrediente sigure și eficiente.

„Fiecare are propria frumusețe. Nu există standarde” este motto-ul mărcii, iar ambalajele laconice în care sunt ascunse produsele au ca scop tratarea și prevenirea pielii problematice sau capricioase. Pentru acea piele, care este puțin lucioasă, periodic inflamată sau înroșită, cu pori dilatați sau puncte negre.

AXIS-Y este un brand tânăr și modern care îndeplinește toate tendințele actuale în cosmetică. Cu ajutorul produselor sale, puteți hidrata, calma și curăța pielea în siguranță, oferindu-i un aspect mat și proaspăt.

Brandul AXIS-Y creează o linie de produse special pentru pielea grasă și predispusă la acnee, ținând cont de schimbările de climă și anotimpuri. Brandul adoptă o abordare de îngrijire a pielii 6 + 1 + 1, îmbogățindu-și produsele cu șase tipuri de extracte de plante, un ingredient principal care vizează o problemă specifică a pielii și un ingredient brevetat.

Vă oferim să cumpărați produse AXIS-Y în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

AXIS-Y