Șampoane fără sulfați/surfactanți moi

Produse: 46
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Abreeze
CP-1
DR+ BANGGIWON
La'Dor
Masil
simplyO
SNP

Vă recomandăm să achiziționați șampoane fără sulfați și pe bază de surfactanți moi în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Bun venit în categoria „Șampoane fără sulfați și pe bază de surfactanți moi”. Dacă vă aflați aici, înseamnă că din anumite motive este important pentru dvs. ca produsele de curățare a scalpului și a părului să nu conțină SLS și SLES. Dacă doriți să folosiți astfel de șampoane pentru că ați făcut o anumită procedură pe păr cum ar fi: (botox, restaurare cu keratină, laminare, etc.), consultați-vă cu coaforul care a făcut această procedură, trimițându-i compoziția produsului. Producătorii coreeni, spre deosebire de cei europeni, nu indică întotdeauna pe ambalaj dacă șamponul conține sulfați sau nu conține, așa că dacă este important pentru dvs. ca acest lucru să fie indicat pe produs, atunci bine ați venit la partenerii noștri de la Cosmetic Shop.  

https://cosmeticshop.md/sampoane-fara-sulfati

Câteva informații utile despre componentele șampoanelor fără sulfați:

  • Sodium C14-16-Olefin Sulfonate nu este un sulfat, deși este asemănător ca nume. Este un agent de curățare anionic blând folosit în multe șampoane fără sulfați, datorită capacității sale de a curăța părul și pielea fără a-l deteriora.
  • Disodium Alkyl Sulfosuccinate– aceasta este o sare a acidului succinic și nu este un sulfat, deși este similar ca nume.
  • Lauril glucozid este un tip de surfactant, un surfactant natural derivat din ulei de nucă de cocos sau de miez de palmier și glucoză de porumb.
  • Lauryl Betaine este o substanță sigură pentru utilizare în produse cosmetice, balsamuri pentru păr și piele și este considerat un surfactant ușor.
  • Betaina este o componentă vegetală 100% obținută din suc de sfeclă; hidratează activ, are efect de condiționare, ameliorează iritația pielii. Este un aminoacid prezent în mod natural în celulele vegetale și animale.
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!